Alderney
Dielette
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Alderney - Dielette is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Alderney - Dielette

Alderney naar Dielette Veerboot

De Alderney Dielette veerdienst verbindt Alderney met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Manche Iles Express. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 55 minuten.

Alderney Dielette vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Alderney naar Frankrijk.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Alderney naar Dielette?

  De reistijd per veerboot van Alderney naar Dielette is ongeveer 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Alderney naar Dielette?

  De prijs van de ferry overtocht van Alderney naar Dielette kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Alderney naar Dielette is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Alderney naar Dielette?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Alderney naar Dielette en dat is
  • Manche Iles Express
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Alderney naar Dielette?

  Boek overtochten van Alderney naar Dielette via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Alderney naar Dielette?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Alderney naar Dielette reizen met
  • Manche Iles Express
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Alderney naar Dielette?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Dielette naar Dielette?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Alderney en Dielette?

  De afstand van Alderney naar Dielette is ongeveer 0 zeemijlen.

Alderney Gids

Alderney is de meest noordelijke gelegen van de Kanaaleilanden en maakt deel uit van de Bailwick van Guernsey die een Britse Kroon is. Het eiland is ongeveer 3 mijl lang en 1,5 mijl breed en ligt op ongeveer 10 mijl afstand ten westen van La Hague op het schiereiland Cotentin in Normandië, Frankrijk, en 20 mijl ten noordoosten van Guernsey en 60 mijl van de kust van het Verenigde Koninkrijk.
De belangrijkste stad wordt aangeduid als 'St Anne's' en beschikt over een imposante kerk en een ongelijk geplaveide hoofdstraat. De stad heeft een basisschool, middelbare school, postkantoor, en hotels, restaurants, banken en winkels. Andere nederzettingen omvatten Braye, slechtgehumeurd, Longis, Mannez en Newtown.
Veerboten varen regelmatig tussen het eiland en Frankrijk, en naar de andere Kanaaleilanden. Een high-speed passagiersschip wordt gebruikt in de zomer door het Franse veerbootmaatschappij Manche Iles Express met veerdiensten naar Dielette in de gemeente van Flamanville, Manche in Frankrijk, en naar St Peter Port, Guernsey. Wekelijkse veerdiensten met vrachtschepen, die ook passagiers vervoeren, worden verzorgd door Alderney Shipping, met overtochten naar Poole en St Peter haven. Een 12-passagiersboot, de Lady Maris II, verzorgd diensten naar Cherbourg, Sark en St Peter Port.


Dielette Gids

De Normandische haven Dielette is gelegen in het noordwesten van Frankrijk, en op het Engels Kanaal kust. De stad is een aantal 315 km van Parijs en 75 km van Saint-Lo, en is de toegangspoort voor de veerdiensten naar Guernsey en Alderney, twee eilanden die deel uitmaken van de Kanaaleilanden. De stad ligt in het slaperige Norman agrarisch land - het land van cider, calvados en Camembert - en heeft een kleine haven, die is ontwikkeld in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende jachthaven.

Haute-Normandie (Haute-Normandie) bestaat uit de Franse departementen Seine-Maritime en Eure, en Laag-Normandie (Basse-Normandie) van de departementen Orne, Calvados en Manche. De vroegere provincie Normandië bestaat hedendaagse Boven- en Beneden-Normandië, evenals kleine gebieden nu een deel van de departementen Eure-et-Loir, Mayenne en Sarthe. De naam is afgeleid van de afwikkeling van het grondgebied door Vikingen ("Noormannen") uit de 9e eeuw, en bevestigd door een verdrag in de 10e eeuw. Voor een anderhalve eeuw na de Normandische verovering van Engeland in 1066, Normandië en Engeland werden verbonden door Norman en Frankische heersers.

Tijdens de zomer, een high-speed passagier ferry verzorgt diensten vanuit Dialette naar Alderney en Guernsey, beheerd door Manche Iles Express.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.