COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Medmar

Medmar biedt tal van veerdiensten aan in de Golf van Napels en verbindt de eilanden Ischia, Procida en Ponza met het Italiaanse vasteland.

Medmar bestaat al meer dan een halve eeuw en is momenteel een van de grootste veerbootmaatschappijen in de regio. De maatschappij vervoert ongeveer 1,8 miljoen passagiers en meer dan 500.000 voertuigen per jaar, met een indrukwekkende vloot van moderne schepen.

Medmar brengt passagiers naar de mooiste toeristische bestemmingen van Zuid-Italië. De Flegreïsche Eilanden en Pontijnse Eilanden zijn in slechts een uur tijd te bereiken, terwijl de overtochten tussen de eilanden slechts 30 minuten in beslag nemen.

Direct Ferries biedt Medmar dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Medmar overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Medmar dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Medmar routes

Medmar klantenrecensies.

  • "Very good!"

    The captain brought us savely to the island Ischia and back. :) The way to the island was in the afternoon, it was very sunny and we could lay back for 1,5 hour. The boat left on time and arrived on time. The way back to the mainland was also quite good. We left very early in the morning, so we saw the sun come up. Again the boat left on time and arrived on time. Thank you for the trip!

    Lees meer Lees minder
  • "Uitstekend."

    Eerste keer met de ferry van Pozzuoli naar Ischia. Alles uitstekend verlopen. Op tijd zowel heen als terug. Aan boord alles goed verzorgd. Je kunt er rustig in de lounge zitten, of aan dek kijken. Zeer aan te bevelen.

    Lees meer Lees minder