Napoli naar Ischia Veerboot

De Napoli Ischia veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Medmar veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Alilauro vertrekt tot 12 keer per dag en duurt 1 uur.

Dus dat is een totaal van 17 overtochten per dag op de Napoli Ischia route tussen Italië en Gulf of Napoli. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Napoli - Ischia Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Napoli Ischia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Napoli Ischia boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Ischia Gids

Ischia is het grootste van de drie eilanden gelegen voor de kust van Napels en meer dan zijn eigen houdt met de schoonheid van het eiland oprijst uit de azuurblauwe wateren van de Tyrrheense Zee. De andere eilanden in de Brandende eilanden, zijn Procida en Capri. Ischia lijkt een miljoen mijl weg van de drukte en geladen straten van Napels, maar in werkelijkheid is het slechts een korte ferry rit van het hotel, en houdt genoegens voor de meest onverschrokken of timide van reizigers. Het eiland heeft ongeveer 40 km van de kustlijn die meer dan voldoende mogelijkheden voor zonovergoten ontspanning bieden de bezoekers. Landinwaarts, bergachtig terrein wacht op degenen die genieten van het klimmen. De vreedzame plezier van de vruchtbare vulkanische glooiende heuvels bieden minder energiek wandelaars de kans om een panoramisch uitzicht over het eiland krijgen zonder stromend kortademig. Voor de meer stedelijke gelijkgestemde bezoeker is er de elegante, autovrije stadje Sant'Angelo met zijn karakteristieke boetiekjes, lokaal aardewerk en handgemaakte koopwaar.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.