Ischia - Napoli is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Gulf of Napoli naar Italië pagina.

Ischia - Napoli Veerbootmaatschappij

  • 6 Afvaarten / Dag 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 12 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Dag 1 uur 20 min
  • Prijsaanvraag
  • 6 Afvaarten / Dag 25 min
  • Prijsaanvraag

Ischia naar Napoli Veerboot

De Ischia Napoli veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Medmar varen tot maximaal 6 keer per dag, Alilauro 12 keer per dag, Caremar 7 keer per dag & de veerdienst van Caremar (Hydrofoil) vaart tot maximaal 6 keer per dag.

Er is een totaal van 31 overtochten per dag op de Ischia Napoli route tussen Gulf of Napoli en Italië en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Ischia Gids

Ischia is een Italiaans eiland gelegen aan de Tyrreense Zee, aan de noordkant van de Golf van Napels, die ligt op ongeveer 30 km afstand ligt. Ischia is het grootste van de Brandende Eilanden en ligt op ongeveer 10 km van oost naar west en 7 km van noord naar zuid. Het vulkanische eiland is bijna volledig bedekt door bergen met zijn hoogste punt op 788 meter boven de zeespiegel.

Het toeristische industrie van het eiland is grotendeels neer op haar thermale baden, warmwaterbronnen en vulkanische modder die veroorzaakt worden door de vulkanische activiteit op het eilanden. Het eiland is populair bij veel toeristen uit Europa en Azië. Afgezien van de thermen, het eiland heft veel te bieden. De Aragonese Castle (Castello Aragonese) werd gebouwd op een rots in de buurt van het eiland in 474 voor Christus en is vandaag de dag is het meest bezochte monument op het eiland, die toegankelijk is via een tunnel waarlangs een kleine kapel ligt die ingewijd werd door Johannes Joseph van het Kruis.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.