Ischia naar Napoli Veerboot

De Ischia Napoli veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Medmar veerdienst gaat tot 6 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Alilauro vertrekt tot 12 keer per dag en duurt 1 uur.

Dus dat is een totaal van 18 overtochten per dag op de Ischia Napoli route tussen Gulf of Napoli en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ischia - Napoli Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Ischia Napoli tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ischia Napoli boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Ischia Gids

Ischia is een Italiaans eiland gelegen aan de Tyrreense Zee, aan de noordkant van de Golf van Napels, die ligt op ongeveer 30 km afstand ligt. Ischia is het grootste van de Brandende Eilanden en ligt op ongeveer 10 km van oost naar west en 7 km van noord naar zuid. Het vulkanische eiland is bijna volledig bedekt door bergen met zijn hoogste punt op 788 meter boven de zeespiegel.

Het toeristische industrie van het eiland is grotendeels neer op haar thermale baden, warmwaterbronnen en vulkanische modder die veroorzaakt worden door de vulkanische activiteit op het eilanden. Het eiland is populair bij veel toeristen uit Europa en Azië. Afgezien van de thermen, het eiland heft veel te bieden. De Aragonese Castle (Castello Aragonese) werd gebouwd op een rots in de buurt van het eiland in 474 voor Christus en is vandaag de dag is het meest bezochte monument op het eiland, die toegankelijk is via een tunnel waarlangs een kleine kapel ligt die ingewijd werd door Johannes Joseph van het Kruis.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.