Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Pozzuoli Veerboot Haven

  • Pozzuoli Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Pozzuoli vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Pozzuoli Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Pozzuoli Veerdiensten

Pozzuoli Gids

Pozzuoli Gids

Pozzuoli is een stad van de provincie Napoli, in de Italiaanse regio Campania. Pozzuoli is de belangrijkste stad aan de Flegreïsche schiereiland. De stad werd gesticht in 530 voor Christus en werd toen bekend als een belangrijke handels-en militaire haven, vandaag de dag is het nog steeds een drukke kleine haven. Dit is een prachtig deel van Zuid-Italië, een geweldig gebied met een rijke geschiedenis en archeologie binnen handbereik. Niet alleen was Pozzuoli de eerste poort naar het Romeinse Rijk, maar beschikt ook over een prachtig landschap, zandstranden, prachtige meren en prachtige wandelingen. De stad is gelegen in de Campi Flegrei vulkanisch gebied en ziet al lang vulkanische activiteit en aardbevingen. Van augustus 1982 tot december 1984 beleefde de stad honderden tremoren en bradyseismic activiteit die een hoogtepunt bereikte op 4 oktober 1983 en beschadigde 8000 gebouwen in het centrum van de stad en ontwrichten 36.000 mensen. De gebeurtenissen verhoogde de zeebodem 6ft en maakte de baai te ondiep voor grote vaartuigen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.