Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Marokko kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Spanje naar Marokko. De havens van 5 havens in Spanje worden per boot verbonden met 4 havens in Marokko.

Er zijn een gecombineerd 49 dagelijkse overtochten en een selectie van 8 Veerboot Routes verzorgd door 8 Veermaatschappijen waaronder Balearia, Trasmediterranea, FRS, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Inter Shipping & AML, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur (Tarifa naar Tanger).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Spanje and Marokko een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Spanje Marokko Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Marokko

  • FRS
    • FRS
    • Prijsaanvraag

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Marokko:

Marokko is een Noord-Afrikaans land, gelegen tegenover Gibraltar aan de Straat van Gibraltar. Het heeft een westkust aan de Noord-Atlantische Oceaan en een noordkust aan de Middellandse Zee.

Marokko's drukke kruidenmarkten, spectaculaire moskeeën, witte kustplaatsen en middeleeuwse steden zullen u met hun geweldige kleuren, geuren en islamitische geluiden ongetwijfeld versteld doen staan. Elk jaar lokken de cultuur en oude steden meer dan 10 miljoen naar Marokko.