Algeciras naar Tanger Med Veerboot

De Algeciras Tanger Med veerdienst verbindt Spanje met Marokko en wordt momenteel aangeboden door 6 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 6 keer per dag, Trasmediterranea 7 keer per dag, Naviera Armas 6 keer per dag, Inter Shipping 14 keer per week, AML 9 keer per dag & de veerdienst van FRS vaart tot maximaal 8 keer per dag.

Er is een totaal van 38 overtochten per dag op de Algeciras Tanger Med route tussen Spanje en Marokko en met 6 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Algeciras - Tanger Med Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Algeciras Tanger Med tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Algeciras Tanger Med boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Algeciras Gids

De Zuid-Spaanse havenstad Algeciras is de grootste havenstad aan de Straat van Gibraltar. De stad vormt een belangrijk knooppunt voor het verkeer tussen Spanje en de Marokkaanse stad Tangier. Daarnaast vertrekken er vanuit Algeciras veerdiensten naar andere havens in Marokko en naar de Canarische Eilanden. De stad kent een bloeiende visserij en exporteert producten zoals granen, tabak en vee. Algeciras is zeer populair bij toeristen. De stad kent geen spectaculaire bezienswaardigheden maar beschikt over een authentieke charme.

De haven van Algeciras is een van de grootste havens van Europa. De haven ligt ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Tarifa aan de Rio de la Miel, de zuidelijkste rivier van het Iberisch schiereiland. Soms is het mogelijk om vanuit de haven dolfijnen en walvissen te spotten.

Tanger Med Gids

Tangier-Med is een vrachthaven op ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Marokkaanse stad Tangier. Het is een van de grootste havens van het Middellandse Zeegebied en Afrika. De haven werd geopend in 2007. In 2009 is de tweede fase van de bouw van de haven van start gegaan om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Tangier-Med beschikt over een nieuwe passagiersterminal ter vervanging van de oude terminal in de stad Tangier zelf. In de terminal vindt u een wisselkantoor, geldautomaten en een kleine kiosk. Op de bovenverdieping bevindt zich een café.

Tangier kent een rijke geschiedenis. Een groot aantal beschavingen en culturen hebben sinds de vijfde eeuw voor Christus hun sporen achtergelaten in de stad. In de jaren twintig van de vorige eeuw was Tangier een speciale internationale zone en een populaire bestemming onder Europese en Amerikaanse diplomaten, schrijvers en zakenlieden.