Motril naar Tanger Med Veerboot

De Motril Tanger Med veerdienst verbindt Spanje met Marokko. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, FRS. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur.

Motril Tanger Med vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Motril - Tanger Med Veerbootmaatschappij

  • FRS
    • 7 Afvaarten / Week 8 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Motril Tanger Med tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Motril Tanger Med boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Motril Gids

Motril is de tweede grootste stad gelegen aan de Middellandse Zee in de provincie Granada, Spanje. De stad ligt dicht bij de rivier Guadalfeo en ligt ongeveer 70 km van de stad van Grenada. Genesteld aan de voet van de Sierra Lujar bergen, halverwege tussen Malaga en Almeria, de stad is een ideale locatie voor bezoekers die de kust en het binnenland van de Andalusië willen verkennen. Bezoekers van Motril genieten van de zonnige stranden, prachtige tropische producten, en het culturele erfgoed van de regio. Motril is een belangrijke winkelstraat bestemming aan de Costa Tropical en heeft uitstekende voorzieningen, waaronder een supermarkt, winkels, bars, restaurants en nachtclubs.

De zachte wateren van de Middellandse Zee baadt de kust van Granada. Het subtropische klimaat van de kust en de kalme, warme wateren, maken het een ideale plaats voor alle vormen van watersport. Duiken liefhebbers kunnen genieten van een van de mooiste zee verdiepingen van de Andalusische kust.

In de mooie jachthaven vindt u watersportfaciliteiten en bootexcursies. Ferries vanuit de haven vertrekken naar Melilla, Al Hoceima en Nador.

Tanger Med Gids

De vrachthaven van Tanger-Med ligt op ongeveer 40 km ten oosten van de stad Tanger in Marokko. De haven is in 2007 geopend en is een van de grootste havens in de Middellandse Zee en in Afrika. De tweede fase van de ontwikkeling van de haven begon in 2009 met het oog op de toenemende vraag naar de diensten van de haven voldoen. De haven behandelt ook het passagiersverkeer die is ondergebracht in de nieuwe passagiersterminal, die de stad van de haven van Tanger vervangen als de bestemming voor veerboten die vanuit Europa. Faciliteiten in de nieuwe terminal onder andere een wisselkantoor, een kleine winkel, een café en geldautomaten.

De geschiedenis van Tanger is beïnvloed door de vele verschillende beschavingen en culturen die de stad hebben geregeerd sinds de 5e eeuw voor Christus. Tussen de periode van het zijn een strategische Berber stad en dan een Fenicische handelscentrum voor de onafhankelijkheid tijdperk rond de jaren 1950, Tanger was een toevluchtsoord voor vele culturen. In 1923, werd Tanger geacht internationale status door buitenlandse koloniale machten, en werd een bestemming voor veel Europese en Amerikaanse diplomaten, spionnen, schrijvers en zakenlieden.