Motril
Al Hoceima
Veerboten naar Marokko
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Motril - Al Hoceima is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Motril - Al Hoceima

Nieuwste aanbiedingen voor Motril - Al Hoceima

Motril naar Al Hoceima Veerboot

De Motril Al Hoceima veerdienst verbindt Spanje met Marokko. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur.

Motril Al Hoceima vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Motril Al Hoceima Veerboot klantenrecensies

  • "schoon en punctueel "

    Net schip, mooie haven, stipt en goede service! Niet verwacht, raad t vanaf nu af aan bij al mijn kennisen. En zeker voor herhaling vatbaar.

    '' travelled on

    Lees meer Lees minder

Motril Gids

Motril ligt in de Spaanse provincie Granada. Het is de tweede grootste stad aan de Middellandse Zeekust. De stad ligt op ongeveer 70 kilometer van de stad Granada, dichtbij de Guadalfeo rivier en aan de voet van het Sierra Lujar gebergte. Motril ligt halverwege tussen de steden Malaga en Almeria en vormt het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingstochten langs de kustlijnen en binnenlanden van Andalusië. De vele toeristen bezoeken Motril niet alleen vanwege de schitterende stranden en het mooie weer, maar ook vanwege de overheerlijke streekgerechten en de fascinerende geschiedenis. Motril is de belangrijkste winkelstad aan de Costa Tropical en beschikt over uitstekende winkels, een hypermarkt, bars, restaurants en nachtclubs.

Gezien het subtropische klimaat en het heldere water van de Middellandse Zee is de provincie Granada een ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Aan de Andalusische kust is het prachtig scuba-duiken.

In de mooie jachthaven van Motril kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.


Al Hoceima Gids

De Marokkaanse stad Al Hoceima ligt aan de rand van het Rifgebergte, aan de Middellandse Zeekust. De stad is een van de mooiste steden van Marokko. De stad wordt door de lokale bevolking ook wel Biya genoemd. Meer dan drie eeuwen lang stond Al Hoceima onder het bewind van de Spanjaarden, die de stad Villa Sanjuro noemden. Vandaag de dag is Al Hoceima een moderne stad waarin de Spaanse invloeden nog steeds merkbaar zijn. Veel inwoners spreken Spaans als tweede of derde taal, maar het merendeel van de bevolking spreekt het Berbers dialect Tamazight.

De haven biedt ruimte aan zowel vissersboten als veerboten. Toeristen kunnen bootjes huren voor het maken van dagtochten.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking