Motril naar Al Hoceima Veerboot

De Motril Al Hoceima veerdienst verbindt Spanje met Marokko. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur.

Motril Al Hoceima vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Motril naar Al Hoceima Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Marokko pagina.

Motril - Al Hoceima Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 2 Afvaarten / Week 3 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Motril Al Hoceima tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Motril Al Hoceima boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Motril Gids

Motril ligt in de Spaanse provincie Granada. Het is de tweede grootste stad aan de Middellandse Zeekust. De stad ligt op ongeveer 70 kilometer van de stad Granada, dichtbij de Guadalfeo rivier en aan de voet van het Sierra Lujar gebergte. Motril ligt halverwege tussen de steden Malaga en Almeria en vormt het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingstochten langs de kustlijnen en binnenlanden van Andalusië. De vele toeristen bezoeken Motril niet alleen vanwege de schitterende stranden en het mooie weer, maar ook vanwege de overheerlijke streekgerechten en de fascinerende geschiedenis. Motril is de belangrijkste winkelstad aan de Costa Tropical en beschikt over uitstekende winkels, een hypermarkt, bars, restaurants en nachtclubs.

Gezien het subtropische klimaat en het heldere water van de Middellandse Zee is de provincie Granada een ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Aan de Andalusische kust is het prachtig scuba-duiken.

In de mooie jachthaven van Motril kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.

Al Hoceima Gids

De Marokkaanse stad Al Hoceima ligt aan de noordelijke rand van het Rif-gebergte, aan de Middellandse Zee kust. Het Rifgebergte en de mediterrane stranden zijn wat maken de stad een van de meest aantrekkelijke en verleidelijke steden in Marokko. Het invoeren van de stad, denk je misschien je aankomt in een veel voorkomende Marokkaanse stad met kubus-achtige gebouwen, cafés en een paar hotels. Ondanks dit, de natuurlijke omgeving rond Al Hoceima maakt het lijkt veel meer op afstand dan de meeste mensen waarschijnlijk denken. Al Hoceima, ook wel bekend onder de lokale bevolking als Biya, werd gekoloniseerd door de Spanjaarden voor meer dan drie decennia waarin het Villa Sanjuro heette. U kunt nog steeds de Spaanse architectonische invloed in de hele stad, ondanks het groeiende aantal nieuwe gebouwen. Veel bewoners van Al Hoceima nog spreken vloeiend Spaans als hun tweede of derde taal. Het grootste deel van de bevolking zijn Berbers uit de Bucoya stam die het Tamazight, een Berberse dialect spreken.

De haven van de stad serveert vele vissersboten en veerboten en is belangrijk voor de toeristische sector. Al Hoceima is een haven die altijd wemelt van de veerboten en bezoekers. Toeristen en bezoekers zijn in staat om een lokale boot te huren voor uitstapjes en vissen.