Tarifa
Tanger
Veerboten naar Marokko
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Tarifa - Tanger is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Tarifa - Tanger

Tarifa naar Tanger Veerboot

De Tarifa Tanger veerdienst verbindt Spanje met Marokko en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. FRS varen tot maximaal 12 keer per dag, Inter Shipping 4 keer per dag & de veerdienst van FRS Iberia vaart tot maximaal 9 keer per dag.

Er is een totaal van 25 overtochten per dag op de Tarifa Tanger route tussen Spanje en Marokko en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Spanje naar Marokko.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Tarifa naar Tanger?

  De reistijd per veerboot van Tarifa naar Tanger is ongeveer 1h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Tarifa naar Tanger?

  De prijs van de ferry overtocht van Tarifa naar Tanger kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Tarifa naar Tanger is 272 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Tarifa naar Tanger?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Tarifa naar Tanger. Dit zijn
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tarifa naar Tanger?

  Boek overtochten van Tarifa naar Tanger via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Tarifa naar Tanger?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Tarifa naar Tanger reizen met
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Tarifa naar Tanger?

  Ja, je kunt met een voertuig van Tarifa naar Tanger reizen met
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Tarifa naar Tanger?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • FRS
  • Inter Shipping
 • Wat is de afstand tussen Tarifa en Tanger?

  De afstand van Tarifa naar Tanger is ongeveer 17 zeemijlen.

Tarifa Gids

De Spaanse stad Tarifa is gelegen in de provincie Cadiz, in de regio Andalusië in Zuid-Spanje. De stad ligt aan de Costa de la Luz, de Kust van het Licht, en ligt aan de overkant van de Straat van Gibralta uit Marokko. De stad is populair bij surfers, windsurfers en kit boarders vanwege de sterke Atlantische winden die de stad ervaart vaak. De stad heeft invloeden van Marokko met fusion eten in de aanbieding tegen de achtergrond van de ommuurde oude stad en smalle straatjes met witgekalkte huisjes, die gemakkelijk kon doorgaan voor Chefchaouen of Essaouira. Er is duidelijk meer naar Tarifa dan alleen maar een laatste stop in Spanje voordat u op reis naar Marokko. Was Tarifa een Romeinse nederzetting en ontleent zijn naam aan Tarif ibn Malik, die een moslim inval in het jaar 710, het jaar vóór de belangrijkste Moorse invasie van het schiereiland geleid.

Er zijn regelmatige veerdiensten tussen Tarifa en Tanger en busdiensten tussen Tarifa en Algeciras, ongeveer 20 km naar het noordoosten, en Sevilla ongeveer 200 km in het noorden.


Tanger Gids

Gelegen in het noorden van Marokko, aan de Noord-Afrikaanse kust, de stad Tanger ligt aan de westelijke ingang van de Straat van Gibralta, waar de Middellandse Zee uitmondt in de Atlantische Oceaan. Dreigende over de medina, de oude stad, is het Kasbah die oude vestingwerken die ooit de leiding van de verdedigingswerken van de stad waren zijn. Vandaag zijn veel van de historische gebouwen en paleizen van de Kasbah zijn gekocht door de Europeanen en omgezet in privéwoningen en omgezet in hotels, restaurants en musea. De Kasbah Museum ligt vlak bij Place du Mechouar en bevat verschillende overblijfselen uit de steentijd door het begin van de 20e eeuw, het weergeven van de rijke geschiedenis van Tanger. Hier kunt u het bewijs van de vele volkeren die hebben bewoond of geregeerd deze regio te zien. Niet te missen is een prachtig mozaïek uit de Romeinse stad Volubilis en een mooie wandeling door de Sultan's Gardens.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.