Oslo
Kopenhagen
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Oslo - Kopenhagen is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Oslo - Kopenhagen

Oslo naar Kopenhagen Veerboot

De Oslo Kopenhagen veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 19 uur.

Oslo Kopenhagen vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Oslo naar Kopenhagen?

  De reistijd per veerboot van Oslo naar Kopenhagen is ongeveer 19h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Oslo naar Kopenhagen?

  De prijs van de ferry overtocht van Oslo naar Kopenhagen kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Oslo naar Kopenhagen is 193 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Oslo naar Kopenhagen?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Oslo naar Kopenhagen en dat is
  • DFDS Seaways
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Oslo naar Kopenhagen?

  Boek overtochten van Oslo naar Kopenhagen via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Oslo naar Kopenhagen?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Oslo naar Kopenhagen reizen met
  • DFDS Seaways
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Oslo naar Kopenhagen?

  Ja, je kunt met een voertuig van Oslo naar Kopenhagen reizen met
  • DFDS Seaways
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kopenhagen naar Kopenhagen?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • DFDS Seaways
 • Wat is de afstand tussen Oslo en Kopenhagen?

  De afstand van Oslo naar Kopenhagen is ongeveer 270 zeemijlen.

Oslo Kopenhagen Veerboot klantenrecensies

 • "Overzet Oslo Kopenhagen "

  Good Ferry from Oslo to Kopenhagen.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Mini holiday, more than a break from driving"

  As a sailor myself I enjoy any trip, but this time the kids were there to enjoy it with me and my wife. Although we were in seperate cabins, the ship had everything a holiday should have. Punctually being key, allowing swift boarding and immediate access to the entertainment. Swimming pools included! Lastly, the price was right with choices between excellent or simply good. This option did give challenges for getting the table (or cabin) of choice, because we're not the only ones who saw these benefits can fit any budget.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Een prima belevenis voor het hele gezin"

  Met ons gezin van Oslo naar Kopenhagen. Was een ervaring op zich voor allen. Slapen op een boot (goede en schone slaapvoorzieningen), Heerlijk eten (diner en ontbijtbuffet). Een zwembad waar de kids zich tegen een kleine vergoeding meermalen uitstekend in hebben vermaakt. En amusement voor de kinderen.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Oslo kopenhagen"

  Recensie

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, die een boog van het land inneemt op het noordelijkste einde van de Oslofjord, en bijna wordt gehalveerd door de Nesodden schiereiland tegenover de stad in het zuiden. De rest van de stad wordt omgeven door heuvels en bergen met zo'n 40 eilanden gelegen binnen de stadsgrens. Oslo is een compacte stad en is gemakkelijk te verkennen met het openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om fietsen te huren in het centrum van de stad. Oslo heeft een groot en gevarieerd aanbod van culturele attracties, verschillende gebouwen met kunstwerken van Edvard Munch en diverse andere internationale kunstenaars, maar ook verschillende Noorse kunstenaars. De Noorse regering heeft onlangs grote sommen geld geïnvesteerd in culturele installaties, installaties, gebouwen en festivals in de stad.

De grote haven van Oslo verbindt de stad met bestemmingen in Denemarken en Duitsland. De faciliteiten in de terminal zijn beperkt, maar zijn onder andere een koffiebar en een kleine vertrekhal. Bars en restaurants bevinden zich zeer dicht bij de terminal. Er zijn dagelijkse diensten naar Kopenhagen, Denemarken, met een vaartijd van ongeveer 16 uur, Kiel, Duitsland, met een vaartijd van ongeveer 19 uur en 30 minuten, Hirtshals, Denemarken (vaartijd: 10 uur) en Frederikshavn, Denemarken (vaartijd: 8 uur en 30 minuten).


Kopenhagen Gids

Gelegen aan de oostkust van Seeland, Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt op ongeveer 42 km naar het noorden ten westen van Malmö in Zweden en ongeveer 165 km naar het noorden ten oosten van Odense. De stad strekt zich uit over delen van het eiland Amager en bevat ook de enclave van Frederiksberg, een gemeente in zijn eigen recht. Sinds het begin van het millennium, heeft Kopenhagen gezien sterke stedelijke en culturele ontwikkeling, gefaciliteerd door de investeringen in haar instellingen en infrastructuur. De stad is het culturele, economische en bestuurlijke centrum van Denemarken en is een van de belangrijkste financiële centra van Noord-Europa met de beurs van Kopenhagen. In 2012, Kopenhagen werd derde in de rangschikking van de rijkste steden in de wereld in termen van het brutoloon, daalt van de eerste plaats in 2009. Sinds de voltooiing van de Øresund-brug, een weg, het spoor en tunnel-project, het grootstedelijk gebied van Kopenhagen is steeds meer geïntegreerd met de Zweedse provincie van Scania en de grootste stad, Malmö, die bekend staat als de Øresund-regio.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar bestemmingen in Zweden, Noorwegen en Polen.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.