Oslo
Kopenhagen
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Oslo - Kopenhagen is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Oslo - Kopenhagen

Nieuwste aanbiedingen voor Oslo - Kopenhagen

Oslo naar Kopenhagen Veerboot

De Oslo Kopenhagen veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 19 uur.

Oslo Kopenhagen vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Oslo Kopenhagen Veerboot klantenrecensies

 • "Vlotte verbinding Oslo - Kopenhagen"

  Prachtige boot, voldoende ruime kajuit, hygiënisch, voorzieningen aan boord top, en een heel goed ontbijt. Stipt vertrek en aankomst

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke overtocht "

  Wij hebben deze overtocht als mooi ervaren. Het enige wat er niet goed is dat er geen goede zitplaatsen zijn waar je niks hoeft te kopen eten of drinken

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overtocht"

  Erg goede overtocht gehad, veel voorzieningen aan boord en veel keuze aan restaurants

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  Voor weinig geld in vergelijking met andere maatschappijen hadden wij een schone hut met stapelbed en eigen douche en toilet. Ontbijt was prima en het amusement in de avond een leuk tijdverdrijf. Aanrader voor wie geen overbodige luxe wil en toch een prettige overtocht voor een mooie prijs.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, die een boog van het land inneemt op het noordelijkste einde van de Oslofjord, en bijna wordt gehalveerd door de Nesodden schiereiland tegenover de stad in het zuiden. De rest van de stad wordt omgeven door heuvels en bergen met zo'n 40 eilanden gelegen binnen de stadsgrens. Oslo is een compacte stad en is gemakkelijk te verkennen met het openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om fietsen te huren in het centrum van de stad. Oslo heeft een groot en gevarieerd aanbod van culturele attracties, verschillende gebouwen met kunstwerken van Edvard Munch en diverse andere internationale kunstenaars, maar ook verschillende Noorse kunstenaars. De Noorse regering heeft onlangs grote sommen geld geïnvesteerd in culturele installaties, installaties, gebouwen en festivals in de stad.

De grote haven van Oslo verbindt de stad met bestemmingen in Denemarken en Duitsland. De faciliteiten in de terminal zijn beperkt, maar zijn onder andere een koffiebar en een kleine vertrekhal. Bars en restaurants bevinden zich zeer dicht bij de terminal. Er zijn dagelijkse diensten naar Kopenhagen, Denemarken, met een vaartijd van ongeveer 16 uur, Kiel, Duitsland, met een vaartijd van ongeveer 19 uur en 30 minuten, Hirtshals, Denemarken (vaartijd: 10 uur) en Frederikshavn, Denemarken (vaartijd: 8 uur en 30 minuten).


Kopenhagen Gids

Gelegen aan de oostkust van Seeland, Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt op ongeveer 42 km naar het noorden ten westen van Malmö in Zweden en ongeveer 165 km naar het noorden ten oosten van Odense. De stad strekt zich uit over delen van het eiland Amager en bevat ook de enclave van Frederiksberg, een gemeente in zijn eigen recht. Sinds het begin van het millennium, heeft Kopenhagen gezien sterke stedelijke en culturele ontwikkeling, gefaciliteerd door de investeringen in haar instellingen en infrastructuur. De stad is het culturele, economische en bestuurlijke centrum van Denemarken en is een van de belangrijkste financiële centra van Noord-Europa met de beurs van Kopenhagen. In 2012, Kopenhagen werd derde in de rangschikking van de rijkste steden in de wereld in termen van het brutoloon, daalt van de eerste plaats in 2009. Sinds de voltooiing van de Øresund-brug, een weg, het spoor en tunnel-project, het grootstedelijk gebied van Kopenhagen is steeds meer geïntegreerd met de Zweedse provincie van Scania en de grootste stad, Malmö, die bekend staat als de Øresund-regio.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar bestemmingen in Zweden, Noorwegen en Polen.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking