Oslo naar Frederikshavn Veerboot

De Oslo Frederikshavn veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur 45 minuten.

Oslo Frederikshavn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Oslo - Frederikshavn Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Oslo Frederikshavn tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Oslo Frederikshavn boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Oslo Frederikshavn Veerboot klantenrecensies

 • "positief"

  Wij hebben de overtocht als zeer prettig ervaren. De prijs van de buitenhut was iets hoger , maar de moeite waard. Je ziet wat er gebeurt.

  'Ad' reisde mee op de route Oslo Frederikshavn met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "goede service van personeel"

  Overtocht gemaakt van Oslo naar Frederikshavn met de Stena Saga op 12 augustus 2014. Daar hebben we goede ervaringen gehad met het personeel. We hadden niet gereserveerd voor het diner, maar er werd toch nog een plekje voor ons gezocht. Ook hadden we een hut op dek 2, maar omdat we het eng vonden 'onder water', hebben we gevraagd of er nog een hut vrij was op een hoger dek; die was er na enig zoeken en we hoefden niet eens bij te betalen! Of we goed geslapen hebben? Nou nee, dat niet, maar dat lag niet aan de boot, het personeel of de passagiers; de weergoden hadden besloten dat het tijd was voor storm en onweer...

  'Anonieme' reisde mee op de route Oslo Frederikshavn met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "oslo frederikshavn"

  we vonden het in een woord prachtig. alles goed geregeld hut was netjes en schoon.

  'Jos Bingen' reisde mee op de route Oslo Frederikshavn met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "Stena Line Oslo-Frederikshaven"

  Kaarten via internet bij Directferries gekocht voor een overtocht van Oslo naar Frederikshaven. In Oslo kregen we bij overhandiging van de mailuitdraai op het begin van de veerhaven, zonder problemen onze tickets voor de overtocht. Het vertrek uit Oslo is schitterend mooi doordat je nog lang in het fjord vaart. Onze hutten waren eenvoudig maar voldoende en er was genoeg vertier, eten en winkelmogelijkheden.

  'Adema' reisde mee op de route Oslo Frederikshavn met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, die een boog van het land inneemt op het noordelijkste einde van de Oslofjord, en bijna wordt gehalveerd door de Nesodden schiereiland tegenover de stad in het zuiden. De rest van de stad wordt omgeven door heuvels en bergen met zo'n 40 eilanden gelegen binnen de stadsgrens. Oslo is een compacte stad en is gemakkelijk te verkennen met het openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om fietsen te huren in het centrum van de stad. Oslo heeft een groot en gevarieerd aanbod van culturele attracties, verschillende gebouwen met kunstwerken van Edvard Munch en diverse andere internationale kunstenaars, maar ook verschillende Noorse kunstenaars. De Noorse regering heeft onlangs grote sommen geld geïnvesteerd in culturele installaties, installaties, gebouwen en festivals in de stad.

De grote haven van Oslo verbindt de stad met bestemmingen in Denemarken en Duitsland. De faciliteiten in de terminal zijn beperkt, maar zijn onder andere een koffiebar en een kleine vertrekhal. Bars en restaurants bevinden zich zeer dicht bij de terminal. Er zijn dagelijkse diensten naar Kopenhagen, Denemarken, met een vaartijd van ongeveer 16 uur, Kiel, Duitsland, met een vaartijd van ongeveer 19 uur en 30 minuten, Hirtshals, Denemarken (vaartijd: 10 uur) en Frederikshavn, Denemarken (vaartijd: 8 uur en 30 minuten).

Frederikshavn Gids

Gelegen aan de noordoostelijke kust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken, De stad Frederikshavn staat bekend om visserij en om haar haven, die veerverbindingen naar Zweden en Noorwegen biedt. De naam van de stad vertaalt naar "Frederik's Harbour". Er zijn veel dingen te zien en te doen in de stad, waaronder de stad een bezoek aan Palm Beach, met zijn 100 palmbomen, de Bangsbo Museum, Frederikshavn Art Museum, Frederikshavn Shipyard Historical Society, de Tordenskiold Festival en de tweejaarlijkse Lighting Festival.

Veerdiensten naar Zweden duren tussen de 2 uur en 3 uur en 15 minuten. Diensten naar Noorwegen duren tussen de 9 uur en 12 uur. Er zijn ook veerboten naar Laeso, het eiland in het midden van het Kattegat (reistijd van 90 minuten) en naar de kleine Hirsholmene archipel, gelegen in het Kattegat ongeveer 7 km naar het noorden ten oosten van Frederikshavn.