Singapore Island Cruise
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Singapore Island Cruise

Singapore Island Cruise

Singapore Island Cruise is een binnenlandse rederij die het hele jaar door regelmatig ferry overtochten aanbiedt naar de eilanden St. Johns en Kusu in Singapore Bay. Met deze service kan je op dezelfde dag retour varen, waardoor het een perfecte manier is om de zuidelijke eilanden van Singapore te ontdekken. Passagiers kunnen aan boord gaan bij Marina South Pier en worden geadviseerd om ten minste 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn om tijd te hebben voor het inchecken.

Singapore Island Cruise heeft een vloot van 14 schepen om passagiers vlot naar hun bestemming te vervoeren. Elke veerboot is uitgerust met een zithoek, airconditioning, toiletten en reddingsvesten om optimaal comfort te garanderen. Ze worden ook bediend door een ervaren bemanning die aan al je wensen zal voldoen terwijl je aan boord bent.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Singapore Island Cruise snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Singapore Island Cruise routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.