Batam

Hoe u overtochten vanuit Batam naar Singapore kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Batam en Singapore, met een gecombineerde 24 afvaarten per dag. Horizon Fast Ferry biedt 1 Route, Harbour Bay naar Harbourfront Centre die 22 keer dagelijks gaat. Batam Fast Ferry biedt 2 routes, Nongsapura naar Tanah Merah gaat 5 keer per week & Batam Centre naar Tanah Merah ongeveer 7 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Batam naar Singapore.

Batam Singapore Kaart

Klik voor Kaart

Over Batam:

Gelegen op slechts 20 kilometer ten zuiden van Singapore, het eiland Batam is de industriële hub van Indonesië, en is hard op weg naar een top toeristische bestemming.

Batam City is de 8ste grootste stad van het land en biedt uitstekende mogelijkheden om te winkelen, met een groot aantal van de drukke markten met een scala aan producten. Batam City beschikt ook over een aantal uitstekende golfbanen en een bruisend nachtleven, en trekt een groeiend aantal bezoekers aan per jaar.

Echter, bij toeristen, Batam wordt vooral gebruikt als een toegangspoort naar Singapore en vervolgens naar Maleisië. Het eiland is ook een goede locatie voor een tussenstop als u door Indonesië reist.

Door hun nabijheid, reizen per boot is de snelste en meest geschikte wijze van vervoer naar Singapore vanaf Batam. Er zijn een paar havens langs de noordkust een aantal overtochten naar Singapore Harbourfront Centre en Tanah Merah, gelegen verder naar het oosten, langs de kust.

Over Singapore:

Singapore, in Zuidoost-Azië, is een stadstaat gelegen op het zuidelijkste punt van het Maleisisch schiereiland.

Met een landoppervlak van ongeveer 710 vierkante kilometer is Singapore het kleinste land in de regio en een van de kleinste landen ter wereld. Hoewel het een klein land is is Singapore vanwege haar vrijhandel en efficiënte arbeidskracht een sterke aanwezigheid op de wereldmarkt.

Singapore is een bruisende wereldstad met veel hoogbouw, tuinarchitectuur en geschiedenisrijke stadsdistricten. Met een harmonieuze mix van cultuur, cuisine, kunst en architectuur is Singapore rijk aan contrast en kleur. In werkelijkheid zult u merken dat Singapore aspecten van zowel het Oosten als Westen op vele interessante manieren verpersoonlijkt.