Bintan Resort Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bintan Resort Ferries

Bintan Resort Ferries

Bintan Resort Ferries biedt veerdiensten tussen Tanah Merah in Singapore en Bintan Island in de Riau archipel van Indonesië.

Het bedrijf is opgericht in 1994 en gevestigd in het World Trade Centre, vandaag de dag bekend als de 'Harbour Front' van Singapore. De catamarans van Bintan Resort Ferries bereiken snelheden van meer dan 37 knopen en zijn voorzien van hightech navigatie- en engineering monitoringsystemen om een vlotte reis te garanderen. Elke veerboot van Bintan Resort Ferries heeft 300 zitplaatsen, waarvan 57 premium zitplaatsen in de Emerald Class. Passagiers die in de Emerald Class reizen kunnen de wachtrij bij de douane in Bintan vermijden. De speciaal toegewezen medewerkers zorgen ervoor dat het gehele proces soepel loopt waardoor de wachttijd aanzienlijk wordt verkort.

De in 2009 aan de vloot toegevoegde premium schepen heten Wan Seri Beni and Wan Sendari. De originele schepen, genaamd Aria Bupala en Indera Bupala, hebben voldoende capaciteit voor respectievelijk 262 en 286 passagiers.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Bintan Resort Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Bintan Resort Ferries routes and ports

Bintan Resort Ferries klantenrecensies.

  • "Prima geregeld"

    Alles verliep vlot en goed. Netjes geregeld. Eten en drinken te koop aan boord. Alleen vanuit Bintan naar Singapore terug had men geen immigratieformulier verstrekt bij het ophalen van de tickets of op de boot. Deze moesten we in Singapore bij de immigratiedienst nog invullen. Verder een goede reis gehad.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.