COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Batam Fast Ferry

Batam Fast Ferry biedt diensten aan op talrijke routes in de Straat Singapore en verbindt Singapore met het eiland Batam in Indonesië.

Batam Fast Ferry werd opgericht in de jaren tachtig en is met 2 kleine high-speed passagiersschepen begonnen, met een capaciteit van ongeveer 60 passagiers. Vandaag de dag biedt Batam Fast Ferry met 15 veerboten overtochten aan tussen 6 havens en 4 routes. Batam Fast Ferry garandeert passagiers veel comfort aan boord.

De overtochten tussen Singapore en Batam duren slechts 45 tot 70 minuten, afhankelijk van de route, met dagelijkse afvaarten. Alle veerboten zijn modern en smaakvol ingericht. Aan boord vindt u comfortabele zitplaatsen met airco. Daarnaast is er een VIP-ruimte, entertainment en een bar waar hapjes en drankjes worden geserveerd.

Batam Fast Ferry is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers de ideale keuze tijdens hun bezoek aan Indonesië.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Batam Fast Ferry snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.