COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Horizon Fast Ferry

Horizon Fast Ferry verbindt de Harbourfront Centre Terminal in Singapore met de Harbour Bay Terminal op het Indonesische eiland Batam.

Horizon Fast Ferry stond voorheen bekend als Prima Ferries. De naam werd veranderd na de introductie van de nieuwe, snelle, comfortabele veerboten.

Horizon verzorgt dagelijks talloze overtochten, tussen 8.00 en 21.30 uur. Met de slogan 'Horizon, your comfort choice' onderscheidt Horizon zich van de andere veerbootmaatschappijen in de regio door middel van haar innovatieve en efficiënte veerboten. Horizon Fast Ferry is zeer gericht op het bieden van een goede klantenservice.

De Horizon schepen hebben een capaciteit voor maximaal 240 passagiers, met tot 208 zitplaatsen op het Standard Class dek. Op het Business Class dek bevinden zich 30 zitplaatsen en een VIP-ruimte met 4 zitplaatsen.

De Standard Class zitplaatsen zijn ergonomisch en beschikken over meer dan genoeg beenruimte zodat u prettig kunt reizen. De Business Class zitplaatsen bieden veel rust en comfort, zelfs als de veerboot op volle snelheid vaart. In de VIP-ruimte vindt u nog meer ruimte en privacy.

Passagiers in de Business Class of VIP-ruimte krijgen bovendien voorrang bij het in- en uitstappen.

Bekijk Horizon Fast Ferry dienstregelingen, prijzen en boek Horizon Fast Ferry ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Horizon Fast Ferry ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord Horizon Fast Ferry

Alle Horizon Fast Ferry routes

Alternatieve maatschappijen en routes