Horizon Fast Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Horizon Fast Ferry

Horizon Fast Ferry

Horizon Fast Ferry verbindt de Harbourfront Centre Terminal in Singapore met de Harbour Bay Terminal op het Indonesische eiland Batam.

Horizon Fast Ferry stond voorheen bekend als Prima Ferries. De naam werd veranderd na de introductie van de nieuwe, snelle, comfortabele veerboten.

Horizon verzorgt dagelijks talloze overtochten, tussen 8.00 en 21.30 uur. Met de slogan 'Horizon, your comfort choice' onderscheidt Horizon zich van de andere veerbootmaatschappijen in de regio door middel van haar innovatieve en efficiënte veerboten. Horizon Fast Ferry is zeer gericht op het bieden van een goede klantenservice.

De Horizon schepen hebben een capaciteit voor maximaal 240 passagiers, met tot 208 zitplaatsen op het Standard Class dek. Op het Business Class dek bevinden zich 30 zitplaatsen en een VIP-ruimte met 4 zitplaatsen.

De Standard Class zitplaatsen zijn ergonomisch en beschikken over meer dan genoeg beenruimte zodat u prettig kunt reizen. De Business Class zitplaatsen bieden veel rust en comfort, zelfs als de veerboot op volle snelheid vaart. In de VIP-ruimte vindt u nog meer ruimte en privacy.

Passagiers in de Business Class of VIP-ruimte krijgen bovendien voorrang bij het in- en uitstappen.

Bekijk Horizon Fast Ferry dienstregelingen, prijzen en boek Horizon Fast Ferry ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Horizon Fast Ferry ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord Horizon Fast Ferry

Horizon Fast Ferry routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.