Bandar Bentan Telani
Tanah Merah
Veerboten naar Singapore
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Bandar Bentan Telani - Tanah Merah is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Bandar Bentan Telani - Tanah Merah

Nieuwste aanbiedingen voor Bandar Bentan Telani - Tanah Merah

Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah Veerboot

De Bandar Bentan Telani Tanah Merah veerdienst verbindt Bintan Island met Singapore. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Bintan Resort Ferries. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten.

Bandar Bentan Telani Tanah Merah vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Bintan Island naar Singapore.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah is ongeveer 1h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah is 163 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah en dat is
  • Bintan Resort Ferries
 • Boek overtochten van Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah reizen met
  • Bintan Resort Ferries
 • Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Nee, honden zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • De afstand van Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah is ongeveer 20 zeemijlen.

Bandar Bentan Telani Gids

Bintan Resorts verwijst in het algemeen naar het gebied aan de noordelijke kust van het Indonesische eiland Bintan. Het gebied is een familie-georiënteerde bestemming die vijf onafhankelijk beach resorts heeft, vier golfbanen, evenals een scala aan recreatieve faciliteiten en attracties gelegen binnen de resorts. De meeste toeristen worden getrokken om zijn serene karakteristieke, waar ze kunnen lekker luieren aan het strand, genieten van de spa, golfen en ploeteren in de watersport. Het gebied is gescheiden van de rest van Bintan door dichte bossen en checkpoints.
Bintan Island of Negeri Segantang Lada is een eiland in de Riau archipel van Indonesië. Het is onderdeel van de Riau, waarvan het kapitaal, Tanjung Pinang, in het zuiden van het eiland ligt en is de belangrijkste gemeenschap van het eiland. Haar administratieve regio is aangewezen de Bintan Island Regency, een van de zes administratieve regio's van de provincie Riau. De stad Tanjung Pinang is een autonoom gebied binnen het Bintan Island.
De meeste reizigers naar Bintan Resorts komen aan in Bandar Bentan Telani, gelegen op het westelijke punt van de Bintan Resorts, van de Tanah Merah Ferry Terminal in Singapore. De reis duurt ongeveer 45 minuten.


Tanah Merah Gids

Gelegen in het oosten van Singapore, Tanah Merah bestaat grotendeels uit particuliere woningen, country clubs, en wat lichte industriële parken. Wanneer landwinningswerken begon in de vroege jaren 1970, de meeste van de heuvels aan de kust werden geëgaliseerd en gedumpt in de zee naar de huidige East Coast creëren. De East Coast Parkway werd bijna volledig op droogmakerijen gebouwd. De locatie van Tanah Merah Kechil klif is waar Temasek Primary School staat nu. U kunt nog steeds zien waar de heuvels abrupt eindigen op de kruising van Bedok South Avenue 3 en Upper East Coast Road aan de ene kant, en New Upper Changi Road aan de andere kant.

Tanah Merah is een Maleise uitdrukking die letterlijk vertaalt in "rode aarde". Tanah Merah was ooit een heuvelachtig gebied met twee prominente kliffen: Tanah Merah Besar, een grote klif en Tanah Merah Kechil, een kleine klif. De wegen die leiden naar de kliffen werden genoemd Tanah Merah Besar respectievelijk Road en Tanah Merah Kechil Road. De namen blijven vandaag.

Het gebied is ook de thuisbasis van de Tanah Merah Ferry Terminal, met regelmatige diensten naar het Indonesische Riau.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking