Veerboten naar Bintan Island
Veerboten vanaf 3 routes en 4 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Bintan Island

Nieuwste aanbiedingen voor Bintan Island

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bintan Island

Bintan Island is te vinden in de Riau archipel van Indonesië, die zelf bestaat uit ongeveer drieduizend eilanden van verschillende grootte.

Bintan heeft een tropisch klimaat met temperaturen die zelden onder 21°C dalen of boven de 32°C stijgen voor de meerderheid van het jaar. De meest populaire tijd om te bezoeken is in het algemeen tussen de maanden april en september.

De belangrijkste toeristische attractie is Bintan Resorts, in het noordelijke gebied van Bintan Island, een fantastische vakantiebestemming, bestaande uit negen resorts met uitzicht op de Zuid-Chinese Zee. Het eiland biedt iets voor elke reiziger waaronder internationale hotels met prachtige uitzichten, de beste golfbanen in Azië, watersport en avontuur maar is ook een ideale bestemming voor ontspanning en wellness.

Voor degenen die naar het eiland reizen met de veerboot, de vertrekhaven is gelegen aan de Singapore Strait, iets minder dan een uur weg van Tanah Merah ferry terminal, Singapore, met twee actieve veerbootmaatschappijen. De ferry overtocht verzorgd door Bintan Resorts Ferries met hun vier catamarans, en de schepen komen aan bij Bandar Bentan Telani in het noorden van het eiland. Sindo Ferry biedt de langere overtocht naar Tanjung Pinang, in het westen van Bintan Island.

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking