Gedser
Rostock
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Gedser - Rostock

Veerboot van Gedser naar Rostock

Er zijn meestal 9 dagelijkse en 63 wekelijkse afvaarten tussen Gedser en Rostock. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Scandlines. Gedser Rostock veerboten kosten tussen €73 en €236, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Gedser Rostock veerboten.

Gedser Rostock Veerboot Tijden

De vroegste Gedser Rostock afvaarten vertrekken meestal vanuit Gedser rond 01:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Gedser naar Rostock?

Gedser Rostock Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 58m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Gedser Rostock Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 9 dagelijkse afvaarten en tot 63 wekelijkse veerboot overtochten van Gedser naar Rostock. Deze afvaarten worden verzorgd door Scandlines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Gedser Rostock Veerboot Prijzen

Gedser Rostock veerboot prijzen variëren tussen €73* en €236*. De gemiddelde prijs is €132*. De goedkoopste Gedser Rostock veerboot prijzen beginnen vanaf €46*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €227*. De gemiddelde prijs voor een auto is €134*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Gedser naar Rostock?

De afstand tussen Gedser en Rostock is ongeveer 31,0 mijl (49,9 km) of 26,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Gedser Rostock veerboot?

Ja, Scandlines laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Gedser en Rostock. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Gedser en Rostock.

Kan ik te voet reizen van Gedser naar Rostock?

Er zijn geen veerbootmaatschappijen die momenteel varen tussen Gedser en Rostock die alleen tickets voor voetpassagiers verkopen.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Gedser naar Rostock?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Gedser naar Rostock met Scandlines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Denemarken naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Gedser - Rostock Route-overzicht
Land van vertrek Denemarken
Land van bestemming Duitsland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Scandlines
Gemiddelde prijs 168 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 9
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 63
Gemiddelde vaartijd 1h 58m
Snelste Zeiltijd 1h 45m
Eerste veerboot 01:45
Laatste veerboot 22:30
Afstand 26 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Gedser naar Rostock?

De reistijd per veerboot van Gedser naar Rostock is ongeveer 1h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Gedser naar Rostock?

De prijs van de ferry overtocht van Gedser naar Rostock kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Gedser naar Rostock is 155 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Gedser naar Rostock?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Gedser naar Rostock en dat is
  • Scandlines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Gedser naar Rostock?

Boek overtochten van Gedser naar Rostock via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Gedser naar Rostock?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Gedser naar Rostock?

Ja, je kunt met een voertuig van Gedser naar Rostock reizen met
  • Scandlines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Gedser naar Rostock?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Scandlines

Wat is de afstand tussen Gedser en Rostock?

De afstand van Gedser naar Rostock is ongeveer 26 zeemijlen.

Gedser Gids

Gedser is een stad gelegen in het zuidelijke gedeelte van het Deense eiland Falster in de Guldborgsund in de region Sjælland. Gedser is de meest zuidelijke stad van Denemarken en heeft een bevolking van 764 personen. De stad is een belangrijke havenstad gelegen aan de Baltische Zee. Gedser was de eerste plaats waar Duitse troepen landden tijdens de bezetting van Denemarken op 9 april 1940. Een aantal pantservoertuigen en infanterie troepen warden verborgen op het schip vanuit Rostock en geavanceerde in de haven toen het schip aangemeerd, en snel gevolgd door een andere schip.

Falster is een eiland in het zuidoosten van Denemarken, in de Baltische zee, en is onderdeel van Regio Sjælland (Provincie Zeeland) en wordt beheerd door Guldborgsund. Falster omvat het zuidelijkste punt van Denemarken, Gedser Odde, in de buurt van Gedser.
Een auto ferry verzorgt sinds 1995 veerdiensten van Gedser naar Rostock, Duitsland en wordt beheerd door Scandlines. De overtocht duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.


Rostock Gids

De Duitse stad Rostock is de grootste stad van de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De stad ligt aan de rivier de Warnow, op ongeveer 12 kilometer van de Baltische Zee.

Rostock is de thuisbasis van een van de oudste universiteiten ter wereld. De Universiteit van Rostock werd opgericht in 1419 en is sindsdien altijd in gebruik gebleven. De botanische tuin van de universiteit, de Botanischer Garten Universität Rostock, is toegankelijk voor het publiek en zeker een bezoekje waard. Ieder jaar vormt Rostock het toneel voor Hanse Sail Rostock, een zeilfestival waarbij u de prachtigste vaartuigen kunt bewonderen. Dit festival trekt jaarlijks maar liefst 1,5 miljoen bezoekers. Jazzliefhebbers kunnen ieder jaar in juni hun hart ophalen tijdens het jazzfestival Ostee-Jazz.

De haven van Rostock is de grootste haven van Duitsland en behoort tot de populairste havens van Europa. Dagelijks vertrekken hier veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur), Trellebord in Zweden (5 uur en 45 minuten) en Hank in Finland (22 uur).


Gedser naar Rostock Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Scandlines 01:45 03:45 2 uur wo, do, vr, za
Scandlines 02:00 04:00 2 uur di
Scandlines 03:00 05:00 2 uur zo
Scandlines 03:40 05:40 2 uur di
Scandlines 07:00 08:45 1 uur 45 minuten Alledaags
Scandlines 09:00 11:00 2 uur Alledaags
Scandlines 11:15 13:15 2 uur Alledaags
Scandlines 13:30 15:30 2 uur Alledaags
Scandlines 15:45 17:45 2 uur Alledaags
Scandlines 18:00 20:00 2 uur Alledaags
Scandlines 20:15 22:15 2 uur Alledaags
Scandlines 22:30 00:30 2 uur Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.