Gedser
Rostock
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Gedser - Rostock is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Gedser - Rostock

Nieuwste aanbiedingen voor Gedser - Rostock

Gedser naar Rostock Veerboot

De Gedser Rostock veerdienst verbindt Denemarken met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Scandlines. De veerdienst gaat maximaal 10 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten.

Gedser Rostock vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Denemarken naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Gedser Rostock Veerboot klantenrecensies

 • "Zeer prettige reis"

  Prettige reis op comfortabel schip.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "De overtocht"

  Alles was goed geregeld

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "prima overtocht, boot met veel faciliteiten"

  In- en uitrijden gaat zeer snel. Nette moderne boot met veel faciliteiten voor winkelen en consumpties.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Gedser Rostock"

  A pleasure to cross boarders this way!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Gedser Gids

Gedser is een stad gelegen in het zuidelijke gedeelte van het Deense eiland Falster in de Guldborgsund in de region Sjælland. Gedser is de meest zuidelijke stad van Denemarken en heeft een bevolking van 764 personen. De stad is een belangrijke havenstad gelegen aan de Baltische Zee. Gedser was de eerste plaats waar Duitse troepen landden tijdens de bezetting van Denemarken op 9 april 1940. Een aantal pantservoertuigen en infanterie troepen warden verborgen op het schip vanuit Rostock en geavanceerde in de haven toen het schip aangemeerd, en snel gevolgd door een andere schip.

Falster is een eiland in het zuidoosten van Denemarken, in de Baltische zee, en is onderdeel van Regio Sjælland (Provincie Zeeland) en wordt beheerd door Guldborgsund. Falster omvat het zuidelijkste punt van Denemarken, Gedser Odde, in de buurt van Gedser.
Een auto ferry verzorgt sinds 1995 veerdiensten van Gedser naar Rostock, Duitsland en wordt beheerd door Scandlines. De overtocht duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.


Rostock Gids

De Duitse stad Rostock is de grootste stad van de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De stad ligt aan de rivier de Warnow, op ongeveer 12 kilometer van de Baltische Zee.

Rostock is de thuisbasis van een van de oudste universiteiten ter wereld. De Universiteit van Rostock werd opgericht in 1419 en is sindsdien altijd in gebruik gebleven. De botanische tuin van de universiteit, de Botanischer Garten Universität Rostock, is toegankelijk voor het publiek en zeker een bezoekje waard. Ieder jaar vormt Rostock het toneel voor Hanse Sail Rostock, een zeilfestival waarbij u de prachtigste vaartuigen kunt bewonderen. Dit festival trekt jaarlijks maar liefst 1,5 miljoen bezoekers. Jazzliefhebbers kunnen ieder jaar in juni hun hart ophalen tijdens het jazzfestival Ostee-Jazz.

De haven van Rostock is de grootste haven van Duitsland en behoort tot de populairste havens van Europa. Dagelijks vertrekken hier veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur), Trellebord in Zweden (5 uur en 45 minuten) en Hank in Finland (22 uur).


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking