Marokko

Hoe u overtochten vanuit Marokko naar Spanje kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Marokko naar Spanje. De havens van 4 havens in Marokko worden per boot verbonden met 5 havens in Spanje.

Er zijn een gecombineerd 59 dagelijkse overtochten en een selectie van 8 Veerboot Routes verzorgd door 8 Veermaatschappijen waaronder Balearia, Trasmediterranea, FRS, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Inter Shipping & AML, met de kortste vaartijd van ongeveer 30 minuten (Tanger Med naar Algeciras).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Marokko and Spanje een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Marokko Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Marokko naar Spanje

  • FRS
    • FRS
    • Prijsaanvraag

Over Marokko:

Marokko is een land in het noorden van Afrika aan de kust van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, grenzend aan Ceuta, Melilla, Algerije en de Westelijke Sahara.

Ondanks de jarenlange koloniale heerschappij van de Fransen en Spanjaarden heerst nog steeds de traditionele islamitische cultuur. De mix van het exotische en bekende, en de diversiteit van het landschap zorgen voor een uniek belevenis.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.