Nador naar Motril Veerboot

De Nador Motril veerdienst verbindt Marokko met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur.

Nador Motril vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Nador naar Motril Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Spanje pagina.

Nador - Motril Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 9 Afvaarten / Week 4 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Nador Motril tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Nador Motril boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Nador Gids

Nador is een stad gelegen in het noord oostelijke Rif regio van Marokko. De stad ligt aan de Middellandse Zee en is ook een haven op de Bhar Amezzyan Lagoon en is een belangrijke trading hub voor vis, fruit en vee. De stad ligt ook ongeveer 10 km van de Spaanse stad Melilla, in het noorden. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berber Civilization en later werd geregeerd door de Feniciërs, Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad is ontstaan van de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Veel Marokkaanse expats bezoeken Nador om hun familieleden te ontmoeten en hun hun thuisland te bezoeken. De aantallen zijn enorm en dit zorgt voor een enorme economische impuls aan de stad en de omgeving. Er zijn niet veel restaurants aan het strand of schilderachtige havens en musea om de toeristen aan te trekken, maar veel toeristen komen uit Europa en genieten van het traditionele Riffijnse sfeer van de stad.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.

Motril Gids

Motril ligt in het meest zuidelijke deel van de Spaanse provincie Granada, tussen het Sierra Nevada gebergte en de Middellandse Zee.

Motril ligt op ongeveer 100 kilometer van Malaga, 3 uur rijden van Sevilla, en 5 uur rijden van Madrid. De haven van Motril bestaat uit een vissershaven, commerciële haven en jachthaven. De haven beschikt over 190 aanlegplaatsen. De Goede Week, de week voor Pasen, is voor de stad Motril misschien wel het belangrijkste evenement van het jaar. Gedurende deze week worden er dagelijks processies gehouden. Het evenement werd in 1600 voor het eerst georganiseerd door het oudste broederschap, de Vera Cruz. Na de Spaanse Burgeroorlog moest ieder broederschap zijn patrimonium herstellen.

Motril kent een subtropisch klimaat en is een populaire vakantiebestemming, vooral onder watersportliefhebbers. In de blauwe wateren van de Middellandse Zee is het prima scuba-duiken.

In de mooie jachthaven kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.