Tanger Med naar Algeciras Veerboot

De Tanger Med Algeciras veerdienst verbindt Marokko met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 9 keer per dag, Trasmediterranea 6 keer per dag, FRS 8 keer per dag, Inter Shipping 29 keer per week & de veerdienst van AML vaart tot maximaal 12 keer per dag.

Er is een totaal van 39 overtochten per dag op de Tanger Med Algeciras route tussen Marokko en Spanje en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tanger Med naar Algeciras Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Spanje pagina.

Tanger Med - Algeciras Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 9 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 6 Afvaarten / Dag 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • FRS
  • 8 Afvaarten / Dag 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Inter Shipping
  • 29 Afvaarten / Week 1 uur
  • Prijsaanvraag
 • AML
  • 12 Afvaarten / Dag 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Tanger Med Algeciras tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tanger Med Algeciras boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Tanger Med Gids

De vrachthaven van Tanger-Med ligt op ongeveer 40 km ten oosten van de stad Tanger in Marokko. De haven is in 2007 geopend en is een van de grootste havens in de Middellandse Zee en in Afrika. De tweede fase van de ontwikkeling van de haven begon in 2009 met het oog op de toenemende vraag naar de diensten van de haven voldoen. De haven behandelt ook het passagiersverkeer die is ondergebracht in de nieuwe passagiersterminal, die de stad van de haven van Tanger vervangen als de bestemming voor veerboten die vanuit Europa. Faciliteiten in de nieuwe terminal onder andere een wisselkantoor, een kleine winkel, een café en geldautomaten.

De geschiedenis van Tanger is beïnvloed door de vele verschillende beschavingen en culturen die de stad hebben geregeerd sinds de 5e eeuw voor Christus. Tussen de periode van het zijn een strategische Berber stad en dan een Fenicische handelscentrum voor de onafhankelijkheid tijdperk rond de jaren 1950, Tanger was een toevluchtsoord voor vele culturen. In 1923, werd Tanger geacht internationale status door buitenlandse koloniale machten, en werd een bestemming voor veel Europese en Amerikaanse diplomaten, spionnen, schrijvers en zakenlieden.

Algeciras Gids

Algeciras, gelegen in het zuiden van Spanje, is een havenstad die aan de baai van Gibralta ligt. Algeciras is een stad met een sterke zeevarende traditie, terwijl tegelijkertijd de moderne en kosmopolitische dankzij haar strategische ligging tussen twee continenten en haar grote haveninfrastructuur. Met nederzettingen uit de lagere Paleolithicum, dit is ook een gebied waar de Fenicische en Carthaagse koloniën stond. De eerste stad die eigenlijk bestond op de plaats van de huidige dag stad was de Romeinse stad Iulia Traducta (1e eeuw na Christus). In 711, zou Tarik en zijn troepen Al- Yazirat-al-Hadra (Green Island) te vinden op de Romeinse ruïnes. De Plaza Alta, het sociale centrum van de stad, heeft een aantal belangrijke monumenten zoals de parochiekerk van Nuestra Señora de la Palma en de kleine kapel van Nuestra Señora de Europa. Algeciras 'erfgoed in gebouwen wordt afgesloten met het Stadhuis, de Grote Markt, de kapel van Santo Cristo de la Alameda en de kapel van San Antón, die goed is voor een harmonieus geheel met het Hospital de la Caridad.

De haven van Algeciras ligt 20 km ten noordoosten van Tarifa op de Río de la Miel, dat is de meest zuidelijke rivier van het Iberisch schiereiland en het vasteland van Europa. Ondanks de zware schip spoor, walvissen en dolfijnen zijn regelmatig te zien.