Tanger Med naar Algeciras Veerboot

De Tanger Med Algeciras veerdienst verbindt Marokko met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 6 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 6 keer per dag, Trasmediterranea 7 keer per dag, Naviera Armas 6 keer per dag, Inter Shipping 4 keer per dag, AML 9 keer per dag & de veerdienst van FRS vaart tot maximaal 8 keer per dag.

Er is een totaal van 40 overtochten per dag op de Tanger Med Algeciras route tussen Marokko en Spanje en met 6 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tanger Med - Algeciras Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Tanger Med Algeciras tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tanger Med Algeciras boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Tanger Med Gids

De vrachthaven van Tangier-Med ligt op ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Marokkaanse stad Tangier. De haven werd in 2007 geopend en behoort tot de grootste havens van het Middellandse Zeegebied en Europa. In 2009 ging de tweede fase van de ontwikkeling van het havengebied van start om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Vanuit de haven vertrekken eveneens passagiersveerdiensten. In de moderne passagiersterminal bevinden zich een geldwisselkantoor, kleine winkel, café en geldautomaten.

De historie van Tangier wordt beïnvloed door de vele culturen en beschavingen die sinds de vijfde eeuw hun sporen hebben achtergelaten in de stad. Tangier was door de eeuwen heen een toevluchtsoord voor vele culturen. In de jaren twintig was Tangier een populaire bestemming voor vele Europese en Amerikaanse diplomaten, spionnen, schrijvers en zakenlieden.

Algeciras Gids

De havenstad Algeciras ligt in het zuiden van Spanje, aan de Straat van Gibraltar. Algeciras kent een lange maritieme geschiedenis. Dankzij haar belangrijke ligging tussen twee continenten (Europa en Afrika) en grote haven is Algeciras vandaag de dag een kosmopolitische en moderne stad. Algeciras werd in de eerste eeuw na Christus door de Romeinen gesticht als de nederzetting Iulia Traducta. Later, in 711, bouwde Tarik de stad Al-Yazirat-al-Hadra (Groen Eiland) op de ruïnes van de Romeinse nederzetting.

In het centrum van Algeciras vindt u op de Plaza Alta de kerk Nuestra Senora de la Palma en de kleine kapel Nuestra Senora de Europa. Daarnaast zijn het stadhuis, het marktplein, de kapel van Santo Cristo de la Alameda en de kapel van San Anton zeker een bezoek waard.

De haven bevindt zich op ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Tarifa aan de Rio de la Miel, de zuidelijkste rivier van Europa. Soms kunnen bezoekers vanuit de haven dolfijnen en walvissen spotten.