Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Ionische Eilanden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Italië naar Ionische Eilanden. De havens van 4 havens in Italië worden per boot verbonden met 1 haven in Ionische Eilanden.

Er zijn een gecombineerd 19 wekelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 6 Veermaatschappijen waaronder Grimaldi Lines, Minoan Lines, Ventouris Ferries, Anek Superfast, European Ferries & A-Ships Management S.A, met de kortste vaartijd van ongeveer 6 uur 30 minuten (Brindisi naar Corfu).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Italië and Ionische Eilanden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Italië Ionische Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Ionische Eilanden

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Ionische Eilanden:

De Ionische Eilanden zijn een groep Griekse eilanden aan de westkust van Griekenland gelegen in de Ionische Zee, ook wel de Westelijke Griekse Eilanden genoemd. De eilanden werden voorheen ook wel Heptanese genoemd, in het Grieks betekent dit "De Zeven Eilanden", welke voorkomt uit het feit dat de groep uit zeven eilanden bestaat.

In tegenstelling tot de Cycladen zijn de Ionische eilanden weelderig en groen. Met op elk eiland een kenmerkende traditie, keuken en architectuur is het moeilijk om niet voor de Ionische Eilanden te vallen.