Vaasanlaivat
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Vaasanlaivat

Vaasanlaivat

Vaasanlaivat, tegenwoordig bekend als Wasaline, verzorgt veerdiensten op de populaire route tussen Vaasa aan de westkust van Finland en Umea in het noordoosten van Zweden.

De oorspronkelijke naam 'Vaasanlaivat' betekent letterlijk 'Vaasaboot'. Het bedrijf bood als eerste rederij veerdiensten aan over de Botnische Golf tussen Finland en Zweden. De veerroute is een goed alternatief voor de lange autoreis.

Umea werd in 2014 uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van Europa en beschikt over de op een na grootste kunstgalerie van Zweden. Dankzij haar ligging onder de Noordpoolcirkel is het mogelijk om vanuit Umea het prachtige noorderlicht te zien. Aan de overkant van de Golf ligt Vaasa. In deze industriestad bevinden zich 14e-eeuwse ruïnes, prachtige universiteitscampussen en het Finse vrijheidsbeeld op het marktplein.

Bekijk Vaasanlaivat dienstregelingen, prijzen en boek Vaasanlaivat ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Vaasanlaivat ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.