Boek uw overtocht naar Al Hoceima

De veerhaven van Al Hoceima in Marokko verbindt u met Motril in Spanje met een keuze uit 1 ferry overtochten per week. De duur van de Al Hoceima naar Motril overtocht uit 5 uur en het kruispunt wordt bediend door Naviera Armas.

Al Hoceima Havenkaart

Klik voor Kaart

Al Hoceima Veerboot Alternatieven

Al Hoceima Veerdiensten

 • Naviera Armas
  • 1 Afvaart / Week 5 uur
  • Prijsaanvraag

Al Hoceima Gids

Al Hoceima is een havenstad aan de noordkust van Marokko. De stad ligt ingeklemd tussen de Middellandse Zee en het Rifgebergte. Vanuit de haven van Al Hoceima vertrekken veerboten naar Motril in Spanje. De haven speelt daardoor een belangrijke rol bij de verbinding tussen Europa en Afrika.

Wat is er te doen in Al Hoceima?

Al Hoceima is een mengeling van westerse moderne ideeën en Noord-Afrikaanse tradities. De stad ligt dicht bij Spanje en de invloed van het toerisme vanuit het Europese buurland is duidelijk merkbaar. In Al Hoceima bevinden zich gezellige cafés en luxe hotels. Al Hoceima speelt op een goede manier in op haar schitterende omgeving. Zo ligt het populaire strand Quemado naast prachtige bergen.

Al Hoceima is populair onder reizigers van alle leeftijden. Soloreizigers, gezinnen en stelletjes wandelen over de met fonteinen versierde promenade. De echte waaghalzen springen vanaf de kliffen in de Middellandse Zee en maken indruk op hun vrienden.

Vervoer

De taxi’s in Al Hoceima zijn zeer goedkoop. Daarnaast is het grootste gedeelte van de stad prima te bewandelen.

Hoe kom je in Al Hoceima Veerboot Haven

 • Al Hoceima Haven Adres

  Gare Maritime d'Al Hoceima, El Hoceima

 • Al Hoceima Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Al Hoceima vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Al Hoceima Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!