Motril
Melilla
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Motril - Melilla

Veerboot van Motril naar Melilla

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Motril en Melilla. 2 maatschappijen bevaren deze route Balearia & FRS Iberia en loopt het hele jaar door. Motril Melilla veerboten kosten tussen €124 en €492, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Motril Melilla veerboten.

Motril Melilla Veerdienst Tijden

De eerste Motril Melilla veerboot vertrekt meestal vanuit Motril rond 08:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:30.

Hoe lang is de veerdienst van Motril naar Melilla?

Motril Melilla Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 7u8m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Motril Melilla Vaartijden

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Motril naar Melilla. Deze afvaarten worden aangeboden door Balearia & FRS Iberia. Houd er rekening mee dat dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Motril Melilla Veerboot Prijzen

Motril Melilla veerboot prijzen variëren tussen €124* en €492*. De gemiddelde prijs is €320*. De goedkoopste Motril Melilla veerboot prijzen beginnen vanaf €11*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €126*. De gemiddelde prijs voor een auto is €336*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Motril naar Melilla?

De afstand tussen Motril en Melilla is ongeveer 107,2 mijl (172,5 km) of 93,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Motril Melilla veerboot?

Ja, Balearia, FRS Iberia staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Motril en Melilla. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Motril en Melilla.

Kan ik te voet reizen van Motril naar Melilla?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Balearia, FRS Iberia tussen Motril en Melilla.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Motril naar Melilla?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Motril naar Melilla.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Motril - Melilla Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Balearia & FRS Iberia
Gemiddelde prijs 406 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 7h 8m
Snelste Zeiltijd 5h 30m
Eerste veerboot 08:00
Laatste veerboot 23:30
Afstand 93 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Motril naar Melilla?

De reistijd per veerboot van Motril naar Melilla is ongeveer 4h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Motril naar Melilla?

De prijs van de ferry overtocht van Motril naar Melilla kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Motril naar Melilla is 374 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Motril naar Melilla?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Motril naar Melilla. Dit zijn
  • Balearia
  • FRS

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Motril naar Melilla?

Boek overtochten van Motril naar Melilla via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Motril en Melilla?

De afstand van Motril naar Melilla is ongeveer 93 zeemijlen.

Motril Gids

Motril ligt in de Spaanse provincie Granada. Het is de tweede grootste stad aan de Middellandse Zeekust. De stad ligt op ongeveer 70 kilometer van de stad Granada, dichtbij de Guadalfeo rivier en aan de voet van het Sierra Lujar gebergte. Motril ligt halverwege tussen de steden Malaga en Almeria en vormt het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingstochten langs de kustlijnen en binnenlanden van Andalusië. De vele toeristen bezoeken Motril niet alleen vanwege de schitterende stranden en het mooie weer, maar ook vanwege de overheerlijke streekgerechten en de fascinerende geschiedenis. Motril is de belangrijkste winkelstad aan de Costa Tropical en beschikt over uitstekende winkels, een hypermarkt, bars, restaurants en nachtclubs.

Gezien het subtropische klimaat en het heldere water van de Middellandse Zee is de provincie Granada een ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Aan de Andalusische kust is het prachtig scuba-duiken.

In de mooie jachthaven van Motril kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.


Melilla Gids

De Spaanse toegediend stad Melilla ligt aan de noordwestkust van Afrika, en deelt een grens met Marokko. De stad is gescheiden van de Spaanse provincie Granada en Almeria door de Alboran Zee. Melilla, zoals Ceuta, was een vrijhaven voor Spanje toegetreden tot de Europese Unie. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai. Vanaf 2011, had het een bevolking van 78.476, bestaande uit etnische Spanjaarden, etnische Riffijnse Berbers, en een klein aantal etnische Spaanse Joden. Zowel Spaanse als Riffijnse-Berberse zijn de twee meest gesproken talen, waarbij Spaans de enige officiële taal.

Vanuit de haven zijn er verschillende dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen reizen tussen Europa en Marokko met de ferry links naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht.


Motril naar Melilla Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Balearia 23:00 06:30 7 uur 30 minuten di, vr
Balearia 23:30 06:30 7 uur Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.