Motril naar Melilla Veerboot

De Motril Melilla veerdienst verbindt Spanje met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 25 minuten.

Motril Melilla vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Motril naar Melilla Alternatieven

Motril - Melilla Veerbootmaatschappij

 • Naviera Armas
  • 7 Afvaarten / Week 4 uur 25 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Motril Melilla tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Motril Melilla boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Motril Melilla Veerboot klantenrecensies

 • "Top locatie"

  Voor het eerst via Motril gegaan en veel beter dan Malaga of Almería. Het is minder druk, sneller op locatie en denk ook goedkoper. Echt een aanrader!!

  'Mustapha' reisde mee op de route Motril Melilla met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "Heel goed"

  Ik kan hier alleen maar positief over oordelen. Het schip was heel schoon, personeel vriendelijk, animatie voorzien voor de kinderen en nadien ook animatie voor volwassenen.

  'Anonieme' reisde mee op de route Motril Melilla met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "TOP!!!"

  Na jarenlang een chaotische ferryovertocht te nemen via Almeria naar Melillia. Heb ik 3 jaar geleden Armas in Motril ondekt. Van de eerste seconde bij het reserveren online bij Direct Ferries tot aankomst en afhandeling douane in Melillia. Een fantastisch e ervaring voor heel mijn gezinnetje! Dus mensen, twijfel niet! Grtjs

  'Moussa' reisde mee op de route Motril Melilla met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "Aangename verrassende overzet reis"

  Fantastische kennismaking met Dit schip.

  'Karin' reisde mee op de route Motril Melilla met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder

Motril Gids

Motril is de tweede grootste stad gelegen aan de Middellandse Zee in de provincie Granada, Spanje. De stad ligt dicht bij de rivier Guadalfeo en ligt ongeveer 70 km van de stad van Grenada. Genesteld aan de voet van de Sierra Lujar bergen, halverwege tussen Malaga en Almeria, de stad is een ideale locatie voor bezoekers die de kust en het binnenland van de Andalusië willen verkennen. Bezoekers van Motril genieten van de zonnige stranden, prachtige tropische producten, en het culturele erfgoed van de regio. Motril is een belangrijke winkelstraat bestemming aan de Costa Tropical en heeft uitstekende voorzieningen, waaronder een supermarkt, winkels, bars, restaurants en nachtclubs.

De zachte wateren van de Middellandse Zee baadt de kust van Granada. Het subtropische klimaat van de kust en de kalme, warme wateren, maken het een ideale plaats voor alle vormen van watersport. Duiken liefhebbers kunnen genieten van een van de mooiste zee verdiepingen van de Andalusische kust.

In de mooie jachthaven vindt u watersportfaciliteiten en bootexcursies. Ferries vanuit de haven vertrekken naar Melilla, Al Hoceima en Nador.

Melilla Gids

De Spaanse toegediend stad Melilla ligt aan de noordwestkust van Afrika, en deelt een grens met Marokko. De stad is gescheiden van de Spaanse provincie Granada en Almeria door de Alboran Zee. Melilla, zoals Ceuta, was een vrijhaven voor Spanje toegetreden tot de Europese Unie. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai. Vanaf 2011, had het een bevolking van 78.476, bestaande uit etnische Spanjaarden, etnische Riffijnse Berbers, en een klein aantal etnische Spaanse Joden. Zowel Spaanse als Riffijnse-Berberse zijn de twee meest gesproken talen, waarbij Spaans de enige officiële taal.

Vanuit de haven zijn er verschillende dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen reizen tussen Europa en Marokko met de ferry links naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht.