Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Motril Veerboot Haven

  • Motril Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Motril vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Motril Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Motril Veerdiensten

Motril Gids

Wat te doen in Motril?

Motril ligt op een heuvel aan de voet van het Sierra Lújar gebergte. De stad kent het hele jaar door een mild subtropisch klimaat en is een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. In de stad zijn tal van leuke bars en restaurants gevestigd waar u lokale gerechten kunt proeven. Vaak krijgt u zelfs een gratis tapa bij uw verkoelende drankje. Dankzij het kalme zeewater voor de kust van Motril kunnen watersporters hun hart ophalen. De stad is zeer populair bij windsurfers en kitesurfers. Naast een toeristische trekpleister is Motril ook een stad met een rijke geschiedenis. In het historische gedeelte van Motril komen Spaanse en Arabische elementen samen. Zo is het stadhuis gevestigd in een prachtig barok gebouw. De kapel voor de Maagd van Cabeza (de beschermheilige van de stad) ligt bovenop een heuvel met prachtig uitzicht. De kerk Iglesia Mayor de la Encarnación La Encarnación werd in de zestiende eeuw gebouwd op de plaats van een voormalige moskee.

Vervoer

Motril is een kleine stad die prima wandelend te verkennen is. Daarnaast zijn er bussen en taxi's beschikbaar.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.