Boek uw overtocht naar Motril

De veerhaven van Motril in Spanje verbindt u met Melilla in Spanje met een keuze uit 5 ferry overtochten per week. De duur van de Motril naar Melilla overtocht uit 4 uur 15 minuten en het kruispunt wordt bediend door Balearia & FRS Iberia.

Motril Havenkaart

Klik voor Kaart

Motril Veerboot Alternatieven

Motril Veerdiensten

 • Balearia
  • 3 Afvaarten / Week 5 uur
  • Prijsaanvraag
 • FRS Iberia
  • 2 Afvaarten / Week 4 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Motril Gids

Motril is een kustplaats in het zuiden van Spanje. De stad ligt in de regio Andalusië aan de Middellandse Zee. Motril speelt een belangrijke rol bij de verbinding tussen Europa en Afrika. Vanuit de haven van Motril vertrekken veerboten naar de Marokkaanse steden Al Hoceima, Nador en Tanger Med, en naar de Spaanse autonome stad Melilla.

Wat te doen in Motril?

Motril ligt op een heuvel aan de voet van het Sierra Lújar gebergte. De stad kent het hele jaar door een mild subtropisch klimaat en is een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. In de stad zijn tal van leuke bars en restaurants gevestigd waar u lokale gerechten kunt proeven. Vaak krijgt u zelfs een gratis tapa bij uw verkoelende drankje. Dankzij het kalme zeewater voor de kust van Motril kunnen watersporters hun hart ophalen. De stad is zeer populair bij windsurfers en kitesurfers.

Naast een toeristische trekpleister is Motril ook een stad met een rijke geschiedenis. In het historische gedeelte van Motril komen Spaanse en Arabische elementen samen. Zo is het stadhuis gevestigd in een prachtig barok gebouw. De kapel voor de Maagd van Cabeza (de beschermheilige van de stad) ligt bovenop een heuvel met prachtig uitzicht. De kerk Iglesia Mayor de la Encarnación La Encarnación werd in de zestiende eeuw gebouwd op de plaats van een voormalige moskee.

Vervoer

Motril is een kleine stad die prima wandelend te verkennen is. Daarnaast zijn er bussen en taxi's beschikbaar.

Hoe kom je in Motril Veerboot Haven

 • Motril Haven Adres

  Recinto Portuario, 18613 Motril, Granada

 • Motril Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Motril vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Motril Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!