Lefkada Palace
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Lefkada Palace

Lefkada Palace

Lefkada Palace biedt veerdiensten van en naar de eilanden van de Ionische Zee en verbindt de schilderachtige Ionische eilanden zoals Corfu, Paxi, Lefkada, Meganisi, Sami (Kefalonia), Zakynthos en Pissaetos.

Sinds deze ferry maatschappij met de veerverbinding is begonnen, is hun belangrijkste doel altijd geweest om een veilig en betrouwbaar vervoer te bieden aan de lokale bevolking en internationale toeristen die de Ionische eilanden willen bezoeken. Op dit moment bestaat hun vloot uit één schip genaamd Lefkada Palace, dat de klanten veilig vervoert tussen de Ionische eilanden en een capaciteit heeft van 200 passagiers.

Passagiers die reizen met Lefkada Palace kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Ionische Zee. Er is ook voldoende comfortabele zitgelegenheid benedendeks, met vriendelijk personeel. Huisdieren zijn ook welkom aan boord.

Direct Ferries help je om de beste prijzen te vinden voor Lefkada Palace ferry tickets. We zullen Lefkada Palace ook vergelijken met andere veermaatschappijen.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Lefkada Palace snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Lefkada Palace routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.