Zakynthos
Paxi
Veerboten naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zakynthos - Paxi

Veerboot van Zakynthos naar Paxi

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Zakynthos en Paxi. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Lefkada Palace. Zakynthos Paxi veerboten kosten tussen € 56 en € 115, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Zakynthos Paxi veerboten.

Zakynthos Paxi Veerdienst Tijden

De eerste Zakynthos Paxi ferry vertrekt meestal vanuit Zakynthos rond 06:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 06:30.

Hoe lang is de veerboot van Zakynthos naar Paxi?

Zakynthos Paxi Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 10u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 10u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Zakynthos Paxi Veerdienst schema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Zakynthos naar Paxi. Deze afvaarten worden verzorgd door Lefkada Palace. Houd er rekening mee dat de dienstregeling per veerboot kan verschillen, afhankelijk van het seizoen.

Zakynthos Paxi Veerboot Prijzen

Zakynthos Paxi veerboot prijzen variëren tussen €56* en €115*. De gemiddelde prijs is €88*. De goedkoopste Zakynthos Paxi veerboot prijzen beginnen vanaf €57*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €88*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Zakynthos naar Paxi?

De afstand tussen Zakynthos en Paxi is ongeveer 104,1 mijl (167,6 km) of 90,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Zakynthos Paxi veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Zakynthos en Paxi.

Kan ik te voet reizen van Zakynthos naar Paxi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Lefkada Palace tussen Zakynthos en Paxi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Zakynthos naar Paxi?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Zakynthos naar Paxi.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zakynthos naar Ionische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Zakynthos - Paxi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Lefkada Palace
Gemiddelde prijs 111 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 10h 15m
Eerste veerboot 06:30
Afstand 90 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Zakynthos naar Paxi?

De reistijd per veerboot van Zakynthos naar Paxi is ongeveer 10h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Zakynthos naar Paxi?

De prijs van de ferry overtocht van Zakynthos naar Paxi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Zakynthos naar Paxi is 103 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Zakynthos naar Paxi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Zakynthos naar Paxi en dat is
  • Lefkada Palace

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zakynthos naar Paxi?

Boek overtochten van Zakynthos naar Paxi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Zakynthos en Paxi?

De afstand van Zakynthos naar Paxi is ongeveer 90 zeemijlen.

Zakynthos Gids

Het Griekse eiland Zakynthos is de derde grootste Ionische eiland en is gelegen in de Ionische Zee. Ook wel Zante, het eiland is ongeveer 20 km van het Griekse vasteland en op ongeveer 15 km naar het zuiden van het eiland Kefalonia. Navagio Beach is misschien wel een van de meest bekende en populaire bezienswaardigheden op het eiland. Het strand is eigenlijk een inham in het zuidwesten van het eiland, omgeven door hoge kliffen die kan alleen worden bereikt per boot, of parachute als je dapper genoeg bent! Het strand dankt zijn naam aan een schipbreuk (MV Panagiotis), die gezonken aan de kust in ongeveer 1980. De nok gebied van Anafonitria heeft een klein observatiedek met uitzicht op de schipbreuk, en er is ook een nabijgelegen klooster. De unieke en prachtige landschap rond het strand maken het een favoriete locatie voor BASE jumpers, en elk jaar in augustus, een belangrijke gebeurtenis in de BASE kalender wordt gehouden op Navagio.

Zakynthos heeft twee havens. De belangrijkste haven is gelegen in de stad Zakynthos met de andere in het dorp Agios Nikolaos. Van de belangrijkste haven is er een verbinding met de haven van Kyllini, dat is de gebruikelijke route voor aankomsten naar het eiland door de zee van het vasteland. Vanuit de haven van Agios Nikolaos is er een verbinding met de haven van Pesada op het eiland Kefalonia.


Paxi Gids

Paxi is een Griekse eiland aan de Ionische Zee. Volgens de Griekse Mythologie is Paxi ontstaan door toedoen van Poseidon, de god van zee. Hij wilde een rustige plaats voor hemzelf en zijn geliefde Amphitriti scheppen. Met zijn drietand sloeg hij het onderste deel van Corfu af en zo ontstond Paxi.
Hoewel misschien bewoond sinds de prehistorie, de Feniciërs waren de eerste kolonisten. De naam wordt verondersteld te worden afgeleid van Pax, die leisteen in hun eigen taal betekent.
De Romeinen regeerde het eiland vanaf de 2e eeuw voor Christus, en werden tijdens de Byzantijnse periode en de Middeleeuwen voortdurend aangevallen door piraten. Na de verschillende heersers en kruisvaarders, de Venetianen regeerde het eiland aan het einde van de 14e eeuw.
Tijdens de Napoleontische oorlogen, de Ionische eilanden werden genomen door de Franse, een Russisch- Turkse alliantie, en ten slotte door de Britten, die de Ionische Unie creërde in 1815. In 1864, samen met de rest van de Heptanese, Paxi werd afgestaan aan de Griekse staat.


Zakynthos naar Paxi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Lefkada Palace 06:30 16:45 10 uur 15 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.