Zakynthos
Corfu
Veerboten naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zakynthos - Corfu

Veerboot van Zakynthos naar Corfu

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Zakynthos en Corfu. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Lefkada Palace. Zakynthos Corfu veerboten kosten tussen €30 en €158, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Zakynthos Corfu veerboten.

Zakynthos Corfu Veerdienst Tijden

De eerste Zakynthos Corfu ferry vertrekt meestal vanuit Zakynthos rond 06:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 06:30.

Hoe lang is de veerboot van Zakynthos naar Corfu?

Zakynthos Corfu Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 13h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 13u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Zakynthos Corfu Veerdienst schema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Zakynthos naar Corfu. Deze afvaarten worden verzorgd door Lefkada Palace. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Zakynthos Corfu Veerboot Prijzen

Zakynthos Corfu veerboot prijzen variëren tussen €30* en €158*. De gemiddelde prijs is €85*. De goedkoopste Zakynthos Corfu veerboot prijzen beginnen vanaf €30*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €85*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Zakynthos naar Corfu?

De afstand tussen Zakynthos en Corfu is ongeveer 137,9 mijl (221,9 km) of 119,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Zakynthos Corfu ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Zakynthos en Corfu.

Kan ik te voet reizen van Zakynthos naar Corfu?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Lefkada Palace tussen Zakynthos en Corfu.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Zakynthos naar Corfu?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Zakynthos naar Corfu.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zakynthos naar Ionische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Zakynthos - Corfu Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Lefkada Palace
Gemiddelde prijs 108 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 13h 0m
Eerste veerboot 06:30
Afstand 119 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Zakynthos naar Corfu?

De reistijd per veerboot van Zakynthos naar Corfu is ongeveer 13h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Zakynthos naar Corfu?

De prijs van de ferry overtocht van Zakynthos naar Corfu kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Zakynthos naar Corfu is 100 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Zakynthos naar Corfu?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Zakynthos naar Corfu en dat is
  • Lefkada Palace

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zakynthos naar Corfu?

Boek overtochten van Zakynthos naar Corfu via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Zakynthos en Corfu?

De afstand van Zakynthos naar Corfu is ongeveer 119 zeemijlen.

Zakynthos Gids

Het Griekse eiland Zakynthos is de derde grootste Ionische eiland en is gelegen in de Ionische Zee. Ook wel Zante, het eiland is ongeveer 20 km van het Griekse vasteland en op ongeveer 15 km naar het zuiden van het eiland Kefalonia. Navagio Beach is misschien wel een van de meest bekende en populaire bezienswaardigheden op het eiland. Het strand is eigenlijk een inham in het zuidwesten van het eiland, omgeven door hoge kliffen die kan alleen worden bereikt per boot, of parachute als je dapper genoeg bent! Het strand dankt zijn naam aan een schipbreuk (MV Panagiotis), die gezonken aan de kust in ongeveer 1980. De nok gebied van Anafonitria heeft een klein observatiedek met uitzicht op de schipbreuk, en er is ook een nabijgelegen klooster. De unieke en prachtige landschap rond het strand maken het een favoriete locatie voor BASE jumpers, en elk jaar in augustus, een belangrijke gebeurtenis in de BASE kalender wordt gehouden op Navagio.

Zakynthos heeft twee havens. De belangrijkste haven is gelegen in de stad Zakynthos met de andere in het dorp Agios Nikolaos. Van de belangrijkste haven is er een verbinding met de haven van Kyllini, dat is de gebruikelijke route voor aankomsten naar het eiland door de zee van het vasteland. Vanuit de haven van Agios Nikolaos is er een verbinding met de haven van Pesada op het eiland Kefalonia.


Corfu Gids

Het Griekse eiland Corfu ligt vlak bij de westkust van Griekenland. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, en samen met een uitstekende stranden het maakt het een populaire bestemming voor vakantiegangers. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden met warme en droge zomers, met de winter regens die helpen om de weelderige vegetatie die wordt gedomineerd door meer dan 2 miljoen olijfbomen te creëren. Corfu, in tegenstelling tot de rest van Griekenland, nooit viel onder het Ottomaanse onderdrukking. Als gevolg van de opeenvolgende overheersingen van de Venetianen, de Fransen en de Britten door de eeuwen heen, heeft het eiland in de eerste plaats een deel van de westerse eerder de Levantijnse wereld te worden. Hun culturen liet een sterke invloed op de stad.

In de prachtig bewaard gebleven oude binnenstad van Corfu, een UNESCO World Heritage Site, Renaissance, Barok en Klassiek "repertoire" kwam met succes worden toegepast op lokale artistieke tradities. Paleizen, forten, sobere openbare gebouwen van de Venetiaanse overheersing unieke mix met lijnen van het drogen van wasgoed in kleine steegjes en kleine afgelegen pleinen. Slenteren door een complex van smalle geplaveide straatjes met trappen en gewelfde passages, de zogenaamde "kantoúnia", zal je het gevoel alsof je hebt gereisd naar Genua of Napels.

Veerdiensten naar het eiland vertrekken naar bestemmingen op het Griekse vasteland en op andere, in de buurt, de Griekse eilanden.


Zakynthos naar Corfu Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Lefkada Palace 06:30 19:30 13 uur wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.