Paxi
Sami
Veerboten naar Kefalonia
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paxi - Sami

Paxi naar Sami Veerboot

Er zijn ongeveer 2 wekelijkse afvaarten tussen Paxi en Sami. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Lefkada Palace. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paxi Sami veerboten.

Paxi Sami Vaartijden

Paxi Sami vertrekt meestal vanuit Paxi rond 09:15. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 7u 0m.

Paxi Sami Veerboot Prijzen

Paxi Sami veerboot prijzen variëren tussen €40* en €105*. De gemiddelde prijs is meestal €63*. De goedkoopste Paxi Sami veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €63*. De gemiddelde prijs voor een auto is €126*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Paxi naar Sami?

De afstand tussen Paxi en Sami is ongeveer 68,9 mijl (110,9 km) of 59,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Paxi Sami veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan het reizen met de auto tussen Paxi en Sami momenteel toe.

Kan ik te voet reizen van Paxi naar Sami?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Lefkada Palace tussen Paxi en Sami.

Paxi Sami Afvaarten

Sorry, we hebben momenteel geen afvaart informatie voor Paxi naar Sami. Kom later terug voor updates.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ionische Eilanden naar Kefalonia.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paxi - Sami Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Lefkada Palace
Gemiddelde prijs 45 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 7h 0m
Eerste veerboot 09:15
Afstand 59 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Paxi naar Sami?

  De reistijd per veerboot van Paxi naar Sami is ongeveer 7h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Paxi naar Sami?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Paxi naar Sami en dat is
  • Lefkada Palace
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paxi naar Sami?

  Boek overtochten van Paxi naar Sami via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Paxi Gids

Paxi is een Griekse eiland aan de Ionische Zee. Volgens de Griekse Mythologie is Paxi ontstaan door toedoen van Poseidon, de god van zee. Hij wilde een rustige plaats voor hemzelf en zijn geliefde Amphitriti scheppen. Met zijn drietand sloeg hij het onderste deel van Corfu af en zo ontstond Paxi.
Hoewel misschien bewoond sinds de prehistorie, de Feniciërs waren de eerste kolonisten. De naam wordt verondersteld te worden afgeleid van Pax, die leisteen in hun eigen taal betekent.
De Romeinen regeerde het eiland vanaf de 2e eeuw voor Christus, en werden tijdens de Byzantijnse periode en de Middeleeuwen voortdurend aangevallen door piraten. Na de verschillende heersers en kruisvaarders, de Venetianen regeerde het eiland aan het einde van de 14e eeuw.
Tijdens de Napoleontische oorlogen, de Ionische eilanden werden genomen door de Franse, een Russisch- Turkse alliantie, en ten slotte door de Britten, die de Ionische Unie creërde in 1815. In 1864, samen met de rest van de Heptanese, Paxi werd afgestaan aan de Griekse staat.


Sami Gids

Sami is gelegen op het Griekse eiland Kefalonia, aan de Ionische Zee. Sommige van de beste stranden van het eiland zijn gelegen rond Argostoli, zoals Lepeda en Minia. Sami is een zeer toeristisch-vriendelijke stad en ligt ongeveer 4 km ten noordoosten van Antisamos Beach, een bijzonder prachtige, kiezelstrand, gesteund door schilderachtige heuvels. Echter, voor de beste die Kefalonia te bieden heeft, zullen de bezoekers moeten bezoeken Myrtos Beach, ten zuiden van Assos, die witte stranden, kalkstenen kliffen en helder blauw water heeft. Er zijn een aantal zeer interessante bezienswaardigheden verspreid over het eiland, waaronder een aantal fascinerende archeologische opgravingen in de Romeinse villa in Skala, en ook op de Akropolis van Sami, die dateert uit de 5e eeuw voor Christus, die diepgaande informatie over zijn verleden biedt. Binnen de Livatho Valley, St. George's Castle is een ander indrukwekkend bouwwerk uit de Romeinse tijd, met de omringende wijk vaak aangeduid als de 'Kastro'. Iets meer natuurlijk op Kefalonia zijn de verrassend grote grotten, zoals de Drogarai Cave en de Melissani Cave, beide gelegen binnen Sami. Melissani Cave is beroemd en beschikt over een enorme ondergrondse meer, diep-blauw van kleur en het beste per boot te verkennen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.