Zakynthos
Meganisi
Veerboten naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zakynthos - Meganisi

Zakynthos naar Meganisi Veerboot

De Zakynthos Meganisi veerdienst verbindt Zakynthos met Ionische Eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Lefkada Palace. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuten.

Zakynthos Meganisi vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zakynthos naar Ionische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Zakynthos naar Meganisi?

De reistijd per veerboot van Zakynthos naar Meganisi is ongeveer 5h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Zakynthos naar Meganisi?

De prijs van de ferry overtocht van Zakynthos naar Meganisi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Zakynthos naar Meganisi is 109 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Zakynthos naar Meganisi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Zakynthos naar Meganisi en dat is
  • Lefkada Palace

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zakynthos naar Meganisi?

Boek overtochten van Zakynthos naar Meganisi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Zakynthos en Meganisi?

De afstand van Zakynthos naar Meganisi is ongeveer 50 zeemijlen.

Zakynthos Gids

Het Griekse eiland Zakynthos is de derde grootste Ionische eiland en is gelegen in de Ionische Zee. Ook wel Zante, het eiland is ongeveer 20 km van het Griekse vasteland en op ongeveer 15 km naar het zuiden van het eiland Kefalonia. Navagio Beach is misschien wel een van de meest bekende en populaire bezienswaardigheden op het eiland. Het strand is eigenlijk een inham in het zuidwesten van het eiland, omgeven door hoge kliffen die kan alleen worden bereikt per boot, of parachute als je dapper genoeg bent! Het strand dankt zijn naam aan een schipbreuk (MV Panagiotis), die gezonken aan de kust in ongeveer 1980. De nok gebied van Anafonitria heeft een klein observatiedek met uitzicht op de schipbreuk, en er is ook een nabijgelegen klooster. De unieke en prachtige landschap rond het strand maken het een favoriete locatie voor BASE jumpers, en elk jaar in augustus, een belangrijke gebeurtenis in de BASE kalender wordt gehouden op Navagio.

Zakynthos heeft twee havens. De belangrijkste haven is gelegen in de stad Zakynthos met de andere in het dorp Agios Nikolaos. Van de belangrijkste haven is er een verbinding met de haven van Kyllini, dat is de gebruikelijke route voor aankomsten naar het eiland door de zee van het vasteland. Vanuit de haven van Agios Nikolaos is er een verbinding met de haven van Pesada op het eiland Kefalonia.


Zakynthos naar Meganisi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Lefkada Palace 06:30 12:15 5 uur 45 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.