Sweden

Vergelijk overtochten van Zweden naar Polen

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Zweden naar Polen. De havens van 4 Havens in Zweden worden per boot verbonden met 3 Havens in Polen.

Er zijn een gecombineerd 3 dagelijkse overtochten en een selectie van 4 ferry routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Stena Line, Polferries, Unity Line en TT Line, met de kortste vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuut (Swinoujscie).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Zweden and Polen een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Zweden Polen Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Polen

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Polen:

Polen is een van de grotere landen in Centraal-Europa. Het grenst aan Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Oekraïne, Wit-Rusland, Litouwen en de Russische exclave Kaliningrad en heeft in het noorden een kustlijn aan de Oostzee.

Polen is een natie trots op haar culturele erfgoed die meer dan 1000 jaar dateert. Dit ondergewaardeerde land heeft zeer veel te bieden, van de ruige bergpanorama's in het zuiden tot de adembenemende oude stadjes, het nationaal park en meren in het noorden, Polen is net zo gevarieerd als het uitzonderlijk is.