Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Polen kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Zweden en Polen, met een gecombineerde 75 afvaarten per week. Stena Line biedt 1 Route, Karlskrona naar Gdynia die 17 keer wekelijks gaat. TT Line biedt 1 Route, Trelleborg naar Swinoujscie die 9 keer wekelijks gaat. Polferries biedt 2 routes, Ystad naar Swinoujscie gaat 3 keer per dag & Nynashamn naar Gdansk ongeveer 7 keer wekelijks. Unity Line biedt 1 Route, Ystad naar Swinoujscie die 3 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Zweden naar Polen.

Zweden Polen Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Polen

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Polen:

Polen is een van de grotere landen in Centraal-Europa. Het grenst aan Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Oekraïne, Wit-Rusland, Litouwen en de Russische exclave Kaliningrad en heeft in het noorden een kustlijn aan de Oostzee.

Polen is een natie trots op haar culturele erfgoed die meer dan 1000 jaar dateert. Dit ondergewaardeerde land heeft zeer veel te bieden, van de ruige bergpanorama's in het zuiden tot de adembenemende oude stadjes, het nationaal park en meren in het noorden, Polen is net zo gevarieerd als het uitzonderlijk is.