Karlskrona
Gdynia
Veerboten naar Polen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Karlskrona - Gdynia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Karlskrona - Gdynia

Nieuwste aanbiedingen voor Karlskrona - Gdynia

Karlskrona naar Gdynia Veerboot

De Karlskrona Gdynia veerdienst verbindt Zweden met Polen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 9 uur 30 minuten.

Karlskrona Gdynia vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Karlskrona naar Gdynia is ongeveer 9h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Karlskrona naar Gdynia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karlskrona naar Gdynia is 333 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Karlskrona naar Gdynia en dat is
  • Stena Line
 • Boek overtochten van Karlskrona naar Gdynia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Karlskrona naar Gdynia reizen met
  • Stena Line
 • Ja, je kunt met een voertuig van Karlskrona naar Gdynia reizen met
  • Stena Line
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Stena Line
 • De afstand van Karlskrona naar Gdynia is ongeveer 196 zeemijlen.

Karlskrona Gids

Karlskrona is een stad in Zweden. De stad staat bekend als enige barokke stad van Zweden en is gastheer voor Zweden's enige overgebleven marinebasis en hoofdkantoor van de Zweedse kustwacht. De stad is verspreid over 30 eilanden en is gelegen in het oostelijke deel van de Blekinge archipel. Het eilandje Stumholmen werd vroeger gebruikt door de Zweedse Marine maar is vandaag de dag de thuisbasis van de National Naval Museum (Marinmuseum).

De dag voor midzomeravond is een belangrijke dag in Karlskrona, waar de stad een grote beurs herbergt die meestal tienduizenden bezoekers trekt. De beurs wordt genoemd Lovmarknaden (The Leaf Fair) en is ook zeer populair bij de inwoners van de stad. De stad heft de grootste centrale plein van Scandinavië.

Ieder jaar eind juli/begin augustus, een populair festival genaamd The Sail vindt plaats in de haven van de stad. Het is een plek waar gezinnen gaan om iets te eten en te drinken, en misschien naar de zeilboten te kijken.

De haven van Karlskrona heeft een scala aan diensten en faciliteiten voor reizigers. De haven biedt korte en lange parkeergelegenheden met gunstig gelegen parkeerplaats voor mindervalide personen.


Gdynia Gids

Gdynia, gelegen aan de Baltische Zee, is een van de nieuwste Poolse steden, die weerspiegeld wordt in het uiterlijk en sfeer. Het bruisende centrum en de haven worden voornamelijk bezocht in de zomer, vanwege de maritieme locatie en de lange zandstranden. Gedurende het gehele jaar, speelt de rol van een van Polen's belangrijkste zeehavens en een grote scheepsbouw gebied. Afgezien van de scheepswerf, Gdynia is een bloeiend centrum van het bedrijfsleven en biedt de status van de meest welvarende Poolse stad. De nabijheid van twee andere steden, Gdansk en Sopot, die samen een stedelijke agglomeratie, helpt om commerciële activiteiten te ontwikkelen. Voor zover sightseeing betreft, Gdynia is vooral geschikt voor liefhebbers van jaren 1920 en 1930 de architectuur, zoals je nauwelijks iets kunt vinden ouder daar. T hij grote bezienswaardigheden van de stad zijn twee schip musea, het fregat Dar Pomorza (De Gift van Pommeren) en de vernietiger Blyskawica (The Lightning), terwijl het Oceanografisch Museum en Aquarium van de bezoekers de mogelijkheid om hun kennis van de zee te ontwikkelen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking