Vergelijk overtochten van Saronische Eilanden naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Saronische Eilanden

De Saronische Eilanden, ook wel de Argo-Saronische Eilanden genoemd, vormen een Griekse eilandengroep in de Egeïsche Zeen vlakbij het Griekse vasteland.

Ondanks de populariteit lukt het om de typisch Griekse sfeer op deze eilanden te behouden, waardoor ze echte juweeltjes om te verkennen zijn. Zowel de kristalheldere wateren en ontspannen sfeer als de relatief korte afstand naar Athene maken de Saronische Eilanden een ideale bestemming voor toeristen die weinig tijd hebben om het leven op een eiland te proeven.

Over Griekenland

Griekenland is een van de meest bezocht landen ter wereld. Met de Egeïsche Zee in het oosten, de Ionische Zee in het westen, de Middellandse Zee in het zuiden, plus een enorm aantal eilanden heeft Griekenland meer dan 16.000 kilometer kustlijn en staat daarmee wereldwijd op de 11e plek.

Griekenland is een land met een enorme diversiteit; Van het bergachtige vasteland tot de adembenemende eilanden met witte huizen en blauwe kerken. Aan velen Griekse stranden is de Blauwe Vlag toegekend en de rijke geschiedenis heeft in totaal 18 UNESCO werelderfgoed sites nagelaten.

Veerboten van Saronische Eilanden naar Griekenland

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.