Finland

Hoe u overtochten vanuit Finland naar Estland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Finland en Estland, met een gecombineerde 18 afvaarten per dag. Tallink Silja biedt 3 routes, Helsinki naar Tallinn gaat 6 keer per dag, Mariehamn naar Tallinn ongeveer 10 keer wekelijks & Vuosaari naar Muuga ongeveer 11 keer wekelijks. Viking Line biedt 2 routes, Helsinki naar Tallinn gaat 3 keer per dag & Mariehamn naar Tallinn ongeveer 6 keer wekelijks. Eckerö Line biedt 2 routes, Helsinki naar Tallinn gaat 3 keer per dag & Vuosaari naar Muuga ongeveer 11 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Finland naar Estland.

Finland Estland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Finland naar Estland

Over Finland:

Finland is een Scandinavisch land in Noord Europa. Het grenst in het westen aan Zweden, in het noorden aan Noorwegen en in het oosten aan Rusland. Ten zuiden wordt het van Estland gescheiden door de Finse Golf.

In tegenstelling tot buurlanden Noorwegen en Zweden is Finland tamelijk vlak. Met glooiende vlaktes, meren, lage heuvels en alleen in het verre noorden, bergen. Ook wel 'het land van de duizend meren' genoemd zijn de kusten en meren in Finland een perfecte bestemming voor pleziervaarten.

Over Estland:

Estland is een Baltisch juweeltje in Noord-Europa dat in het zuiden wordt begrensd door Letland, in het oosten door Rusland, in het noorden door de Finse Golf en in het westen door de Oostzee.

In Estland bevindt zich de best behouden en intacte middeleeuwse stad van Europa. De oude binnenstad van Tallinn staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Estland heeft meer dan 1500 eilanden en beschikt daarmee over onaangetaste natuur en stranden met een rustieke sfeer.