Turku
Tallinn
Veerboten naar Estland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Turku naar Tallinn Veerboot

De Turku Tallinn veerdienst verbindt Finland met Estland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Tallink Silja Line. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 16 uur.

Turku Tallinn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Finland naar Estland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Turku naar Tallinn?

  De reistijd per veerboot van Turku naar Tallinn is ongeveer 16h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Turku naar Tallinn?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Turku naar Tallinn en dat is
  • Tallink Silja
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Turku naar Tallinn?

  Boek overtochten van Turku naar Tallinn via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Turku naar Tallinn?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Turku naar Tallinn reizen met
  • Tallink Silja
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Turku naar Tallinn?

  Ja, je kunt met een voertuig van Turku naar Tallinn reizen met
  • Tallink Silja
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Turku naar Tallinn?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Turku Gids

De stad Turku ligt aan de zuidwestkust van Finland, aan de monding van de rivier de Aura. Turku werd gesticht in de dertiende eeuw en is daarmee de oudste stad van Finland. Turku was tussen 1809 en 1812 de hoofdstad van Finland en bleef tot de jaren veertig van de negentiende eeuw tevens de dichtsbevolkste stad van het land.

Vandaag de dag is Turku nog steeds een belangrijk zakencentrum voor Noord-Europa. De stad is bepalend geweest voor de geschiedenis van Finland. In 2011 was Turku samen met de Estlandse hoofdstad Tallinn de Culturele Hoofdstad van Europa.

Turku is een belangrijke vracht- en passagiershaven. Jaarlijks wordt de haven bezocht door meer dan drie miljoen passagiers die gebruikmaken van veerdiensten naar Stockholm en Mariehamn.


Tallinn Gids

Tallinn is de hoofdstad van Estland. De stad ligt aan de Finse Golf en heeft een belangrijke haven. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis zullen in Tallinn volop genieten. De stad werd gesticht in de dertiende eeuw en doet Middeleeuws aan. In het monumentale oude centrum vindt u kronkelende steegjes, prachtige kerktorens en goed bewaarde forten. Op de Toompa (Domberg) vindt u unieke bezienswaardigheden zoals de Russisch-orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal en het Toompeakasteel. Een andere populaire bezienswaardigheid in Tallinn is het dertiende-eeuwse stadhuis dat uitkijkt over Raekoja Plats. Het standhuis heeft een toren met daarop het standbeeld van een jongen, in de volksmond Oude Thomas genoemd, die uitkijkt over de stad.

Vanuit de haven van Tallinn vertrekken veerboten naar Stockholm in Zweden, Helsinki in Finland en Sint-Petersburg in Rusland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.