Zakynthos

Hoe u overtochten vanuit Zakynthos naar Griekenland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Zakynthos en Griekenland, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Kefalonian Lines & Levante Ferries. De Zante naar Kyllini ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Zakynthos Griekenland overtocht tussen Zante and Kyllini.

Zakynthos Griekenland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zakynthos naar Griekenland

Over Griekenland:

Griekenland is een van de meest bezocht landen ter wereld. Met de Egeïsche Zee in het oosten, de Ionische Zee in het westen, de Middellandse Zee in het zuiden, plus een enorm aantal eilanden heeft Griekenland meer dan 16.000 kilometer kustlijn en staat daarmee wereldwijd op de 11e plek.

Griekenland is een land met een enorme diversiteit; Van het bergachtige vasteland tot de adembenemende eilanden met witte huizen en blauwe kerken. Aan velen Griekse stranden is de Blauwe Vlag toegekend en de rijke geschiedenis heeft in totaal 18 UNESCO werelderfgoed sites nagelaten.