Zakynthos
Kyllini
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Veerboot van Zakynthos naar Kyllini

Er zijn meestal 5 dagelijkse afvaarten en tot 34 wekelijkse tussen Zakynthos en Kyllini. 2 operators varen deze route Kefalonian Lines & Levante Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Zakynthos Kyllini veerboten.

Zakynthos Kyllini Veerdienst Tijden

De vroegste Zakynthos Kyllini ferry overtochten vertrekken meestal vanuit Zakynthos rond 05:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 1u 15m en de snelste vaartijd is ongeveer 1u 15m.

Zakynthos Kyllini Veerboot Prijzen

Zakynthos Kyllini veerboot prijzen variëren tussen €25* en €141*. De gemiddelde prijs is meestal €71*. De goedkoopste Zakynthos Kyllini veerboot prijzen beginnen vanaf €13*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €38*. De gemiddelde prijs voor een auto is €118*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Zakynthos naar Kyllini?

De afstand tussen Zakynthos en Kyllini is ongeveer 19,9 mijl (32,0 km) of 17,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Zakynthos Kyllini veerboot?

Ja, Kefalonian Lines, Levante Ferries laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Zakynthos en Kyllini. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Zakynthos en Kyllini.

Kan ik te voet reizen van Zakynthos naar Kyllini?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kefalonian Lines, Levante Veerboten tussen Zakynthos en Kyllini.

Zakynthos Kyllini Dienstregelingen

 • Levante Ferries - 32 wekelijkse afvaarten, 4 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zakynthos naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Zakynthos - Kyllini Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Kefalonian Lines & Levante Ferries
Gemiddelde prijs 73 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 5
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 34
Gemiddelde vaartijd 1h 15m
Eerste veerboot 05:30
Laatste veerboot 19:30
Afstand 17 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Zakynthos naar Kyllini?

  De reistijd per veerboot van Zakynthos naar Kyllini is ongeveer 1h 07m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Zakynthos naar Kyllini?

  De prijs van de ferry overtocht van Zakynthos naar Kyllini kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Zakynthos naar Kyllini is 52 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Zakynthos naar Kyllini?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Zakynthos naar Kyllini. Dit zijn
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zakynthos naar Kyllini?

  Boek overtochten van Zakynthos naar Kyllini via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Zakynthos naar Kyllini?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Zakynthos naar Kyllini reizen met
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Zakynthos naar Kyllini?

  Ja, je kunt met een voertuig van Zakynthos naar Kyllini reizen met
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Zakynthos naar Kyllini?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Wat is de afstand tussen Zakynthos en Kyllini?

  De afstand van Zakynthos naar Kyllini is ongeveer 17 zeemijlen.

Zakynthos Gids

Het Griekse eiland Zakynthos is de derde grootste Ionische eiland en is gelegen in de Ionische Zee. Ook wel Zante, het eiland is ongeveer 20 km van het Griekse vasteland en op ongeveer 15 km naar het zuiden van het eiland Kefalonia. Navagio Beach is misschien wel een van de meest bekende en populaire bezienswaardigheden op het eiland. Het strand is eigenlijk een inham in het zuidwesten van het eiland, omgeven door hoge kliffen die kan alleen worden bereikt per boot, of parachute als je dapper genoeg bent! Het strand dankt zijn naam aan een schipbreuk (MV Panagiotis), die gezonken aan de kust in ongeveer 1980. De nok gebied van Anafonitria heeft een klein observatiedek met uitzicht op de schipbreuk, en er is ook een nabijgelegen klooster. De unieke en prachtige landschap rond het strand maken het een favoriete locatie voor BASE jumpers, en elk jaar in augustus, een belangrijke gebeurtenis in de BASE kalender wordt gehouden op Navagio.

Zakynthos heeft twee havens. De belangrijkste haven is gelegen in de stad Zakynthos met de andere in het dorp Agios Nikolaos. Van de belangrijkste haven is er een verbinding met de haven van Kyllini, dat is de gebruikelijke route voor aankomsten naar het eiland door de zee van het vasteland. Vanuit de haven van Agios Nikolaos is er een verbinding met de haven van Pesada op het eiland Kefalonia.


Kyllini Gids

De Griekse stad Kyllini is gelegen op het meest westelijke boef van de Peloponnesische schiereiland. De stad is waarschijnlijk het meest bekend om zijn haven, die een drukke tijdschema heeft voor de verboten die hier aankomen. De stad heeft een grote achtergrond, met een middeleeuws kasteel staat wacht over een dikke dennenbos met uitzicht op de stad. Voor een ander, het markeert de start van een 11 kilometer lange kustlijn van wit zand duwen tot aan de Ionische Zee. Van het kasteel, dat staat op het hoogste punt, alle wegen sloeg een spoor naar het centrum Kyllini's, waar sprake is van een plein met taverna's en winkels. Terracotta daken huizen en appartementen dan verstrooien in schilderachtige wanorde tot een zorgeloos strand, dat is een toevluchtsoord voor rust en stilte.

De stad heeft een aantal Romeinse en Griekse ruïnes, maar de kruisvaarders fort van Chlemoutsi is de meest populaire en misschien wel de belangrijkste. Naast het dienen up uitzicht op zee en de vallei geschikt voor een koning, dit plein hunk van graniet heeft een kleurrijke geschiedenis - op zijn beurt, het is al bewoond door Germaanse stammen, de Turken en de Venetianen. Allen hebben de manier waarop het eruit ziet gevormd, en de overblijfselen van geblindeerde hekken, ronde torens, binnenplaatsen, stortbakken, een kapel en een moskee.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.