Tunesië

Hoe u overtochten vanuit Tunesië naar Italië kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Tunesië en Italië, met een gecombineerde 10 afvaarten per week. Grandi Navi Veloci biedt 2 routes, Tunis naar Genua gaat 3 keer per week & Tunis naar Civitavecchia ongeveer 1 keer per week. Grimaldi Lines biedt 2 routes, Tunis naar Civitavecchia gaat 1 keer per week & Tunis naar Salerno ongeveer 2 keer wekelijks. Tirrenia (CTN) biedt 1 Route, Tunis naar Genua die 3 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Tunesië naar Italië.

Tunesië Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tunesië naar Italië

Over Tunesië:

Tunesië is het noordelijkste gelegen land van Afrika, grenzend aan Algerije in het westen, Libië in het zuidoosten en de middellandse zee in het noorden en westen.

Tunesië is dankzij de zanderige Middellandse Zeekust met frisse zeewind en jasmijngeur een erg populaire strandvakantiebestemming in de zomer. Maar Tunesië heeft veel meer te bieden. Van de typische suikerhuisjes tot de oude ruïnes en de glooiende duinen van de Sahara. Tunesië is een ware fusie van alles dat Noord-Afrika te bieden heeft.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.