Vergelijk overtochten van Menorca naar Mallorca
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Menorca

Minorca is het op een na grootste eiland van de eilandengroep de Balearen, gelegen in de Middellandse Zee, ten oosten van Majorca. De naam (wat "kleiner eiland" betekent) komt voort uit het feit dat het eiland kleiner is dan het nabijgelegen eiland Majorca.

Minorca is het minst onder de voet gelopen en meest sereen van de Balearen. Ondanks dat het veel kleiner is dan de andere Spaanse eilanden heeft Minorca evenveel stranden als Majorca en Ibiza samen, waardoor het een begeerlijke bestemming is.

Over Mallorca

Majorca is het grootste eiland van de Balearen, gelegen in de Middellandse Zee. De andere eilanden zijn Menorca, Ibiza en Formentera.

Majorca is een van de populairste vakantiebestemmingen en heeft het allemaal - van betoverende stranden en majestueuze berg tot een rijkdom aan historische gebouwen en culturele ervaringen. Of u nu de prachtige landhuizen wilt bezoeken, een grot verkennen of bij een strandclub wilt ontspannen, Majorca is uw bestemming!

Veerboten van Menorca naar Mallorca

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.