Lithuania

Vergelijk overtochten van Litouwen naar Zweden

Er zijn 2 ferry routes tussen Litouwen en Zweden, met een gecombineerde 14 afvaarten per week. DFDS Seaways biedt 1 routes, Klaipeda naar Karlshamn wordt verzorgd 7 keer dagelijks. TT Line biedt 1 routes, Klaipeda naar Trelleborg wordt verzorgd 7 keer dagelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Litouwen naar Zweden.

Litouwen Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Litouwen naar Zweden

Over Litouwen:

De Republiek Litouwen is de grootste van de drie Baltische staten en ligt aan de zuid-oostelijke kust van de Baltische Zee, ten oosten van Zweden en Denemarken.

Als de meest zuidelijke van de Baltische staten verschild Litouwen vanwege haar geschiedenis van de anderen. Hoofdstad Vilnius is de grootste en oudste stad van het land en heeft een schitterende architectuur. De bossen en dorpjes zijn ook een bezoek waard.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.