Kreta

Hoe u overtochten vanuit Kreta naar Athene kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Kreta naar Athene. De havens van 4 havens in Kreta worden per boot verbonden met 2 havens in Athene.

Er zijn een gecombineerd 43 wekelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Minoan Lines, Anek Lines, Anek Superfast & Golden Star Ferries, met de kortste vaartijd van ongeveer 7 uur 16 minuten (Chania naar Piraeus).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Kreta and Athene een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Kreta Athene Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Kreta naar Athene

Over Kreta:

Kreta, het grootste eiland van Griekenland ligt in het zuidelijke kant van de Egeïsche Zee en beschikt over een schat aan prachtige havens, stranden en heuveltop steden.

Niet alleen is het natuurlijke landschap gevuld met prachtige decors, de heerlijk unieke cultuur, gastronomie en geschiedenis zijn ook onontkoombaar.

Ook te zien zijn de indrukwekkende paleizen, Renaissance gebouwen en pittoreske Venetiaanse ruïnes. Of je kan lokale Kretenzische dansen zien en van muziek genieten met behulp van snaarinstrumenten genoemd lieren en laoutos.

Kreta heeft een aantal uitstekende ferry havens langs de noordkust, en dankzij de ligging in het zuiden van de Egeïsche Zee, biedt tal van routes naar de andere Griekse eilanden en Athene naar het noorden. Dit maakt Kreta een uitstekend vertrekpunt voor het verkennen van zowel het land vasteland als de vele mooie eilanden.