Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Skopelos Eilanden kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Griekenland naar Skopelos Eilanden. Er zijn 4 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 14 Veerboot Routes die Alonissos naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Volos naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Skiathos naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Thessaloniki naar Chora (Skopelos), Mantoudi naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Alonissos naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Skiathos naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Glossa (Skopelos) naar Chora (Skopelos), Chora (Skopelos) naar Glossa (Skopelos), Volos naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos) & Alonissos naar Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos) verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Griekenland en Skopelos Eilanden is Alonissos naar Chora (Skopelos), met een vaartijd van ongeveer 15 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Griekenland Skopelos Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Skopelos Eilanden

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Skopelos Eilanden:

Skopelos is een Grieks eiland gelegen in het noorden van de Sporaden. Het is 21 kilometer lang en meet op het breedste punt 8 kilometer.

Vanwege de bossen die het grootste deel van het eilandoppervlak beslaan en tot aan de kustlijn reiken wordt Skopelos het groen-blauwe eiland genoemd. Met zo'n prachtige stranden en ongerepte kustlijn is het geen verrassing dat het eiland gekozen is als filmset voor 'Mama Mia'.