Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Kefalonia kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Griekenland en Kefalonia, met een gecombineerde 42 afvaarten per week. Levante Ferries biedt 3 routes, Patras naar Sami gaat 7 keer per week, Ithaka (Pisaetos) naar Sami ongeveer 7 keer wekelijks & Kyllini naar Poros (Kefalonia) ongeveer 4 keer dagelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Griekenland naar Kefalonia.

Griekenland Kefalonia Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Kefalonia

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Kefalonia:

Als u op zoek bent naar een voorbeeld van de sereen Griekse levensstijl op een eiland is Kefalonia uw bestemming. Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden in West-Griekenland.

Het eiland diende als filmset voor 'Captain Corelli's Mandolin' en is sindsdien niet veel veranderd (buiten dat haar populariteit heeft toegenomen). Het behoudt een overvloed aan merkwaardige charme.

Het is een eiland en prachtige wateren en stranden zijn altijd in de buurt op Kefalonia.