Patras
Sami
Veerboten naar Kefalonia
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Patras - Sami

Veerboot van Patras naar Sami

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Patras en Sami. 2 maatschappijen varen deze route Kefalonian Lines & Levante Ferries en dit het hele jaar door. Patras Sami veerboten kosten tussen €21 en €147, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Patras Sami veerboten.

Patras Sami Veerdienst Tijden

De eerste Patras Sami ferry vertrekt meestal vanuit Patras rond 13:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:00.

Hoe lang is de veerboot van Patras naar Sami?

Patras Sami Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Patras Sami Veerboot Prijzen

Patras Sami veerboot prijzen variëren tussen €21* en €147*. De gemiddelde prijs is €91*. De goedkoopste Patras Sami veerboot prijzen beginnen vanaf €14*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €35*. De gemiddelde prijs voor een auto is €121*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Patras naar Sami?

De afstand tussen Patras en Sami is ongeveer 119,4 km of 64,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Patras Sami veerboot?

Ja, Kefalonian Lines, Levante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Patras en Sami. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Patras en Sami.

Kan ik ook te voet reizen van Patras naar Sami?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kefalonian Lines, Levante Veerboten tussen Patras en Sami.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Patras naar Sami?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Patras naar Sami met Kefalonian Lines, Levante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Kefalonia.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Patras - Sami Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Kefalonian Lines & Levante Ferries
Gemiddelde prijs 115 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 3h 30m
Eerste veerboot 13:00
Afstand 64 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Patras naar Sami?

De reistijd per veerboot van Patras naar Sami is ongeveer 3h 07m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Patras naar Sami?

De prijs van de ferry overtocht van Patras naar Sami kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Patras naar Sami is 107 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Patras naar Sami?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Patras naar Sami. Dit zijn
  • Levante Ferries
  • Kefalonian Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Patras naar Sami?

Boek overtochten van Patras naar Sami via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Patras en Sami?

De afstand van Patras naar Sami is ongeveer 64 zeemijlen.

Patras Gids

Patras is een Griekse stad en de regionale hoofdstad van West-Griekenland, in de noordelijke Peloponnesos. De stad ligt ongeveer 215 km ten westen van Athene en is gebouwd in de uitlopers van de berg Panachaikon, met uitzicht op de Golf van Patras. De stad wordt ook wel de poort naar het Westen genoemd en is een commercieel centrum voor de region. Zijn drukke haven speelt een belangrijke rol in het handelsverkeer van Griekenland naar Italië en de rest van Europa. Elk jaar in februari, de stad herbergt een van de grootste en meest kleurrijke carnavals van Europa; opvallende kenmerken van de Patras carnaval zijn onder andere de mammoet-sized satirische praalwagens en extravagante ballen en optochten, genoten door honderdduizenden bezoekers in een aangename mediterrane klimaat.

De Ionische eilanden, waaronder Corfu, zijn slechts een korte tocht bereikbaar met de veerboot en de zuidkust van Italië is goed binnen handbereik. De haven zelf is zeer dicht bij het centrum van Patras, waar veel winkels, restaurants en hotels zijn te vinden. De voorzieningen in de haven zelf zijn vrij beperkt. Er zijn diverse auto en passagiers veerdiensten vanuit Patras naar andere Griekse en Italiaanse bestemmingen met diensten die het hele jaar door.


Sami Gids

Sami is gelegen op het Griekse eiland Kefalonia, aan de Ionische Zee. Sommige van de beste stranden van het eiland zijn gelegen rond Argostoli, zoals Lepeda en Minia. Sami is een zeer toeristisch-vriendelijke stad en ligt ongeveer 4 km ten noordoosten van Antisamos Beach, een bijzonder prachtige, kiezelstrand, gesteund door schilderachtige heuvels. Echter, voor de beste die Kefalonia te bieden heeft, zullen de bezoekers moeten bezoeken Myrtos Beach, ten zuiden van Assos, die witte stranden, kalkstenen kliffen en helder blauw water heeft. Er zijn een aantal zeer interessante bezienswaardigheden verspreid over het eiland, waaronder een aantal fascinerende archeologische opgravingen in de Romeinse villa in Skala, en ook op de Akropolis van Sami, die dateert uit de 5e eeuw voor Christus, die diepgaande informatie over zijn verleden biedt. Binnen de Livatho Valley, St. George's Castle is een ander indrukwekkend bouwwerk uit de Romeinse tijd, met de omringende wijk vaak aangeduid als de 'Kastro'. Iets meer natuurlijk op Kefalonia zijn de verrassend grote grotten, zoals de Drogarai Cave en de Melissani Cave, beide gelegen binnen Sami. Melissani Cave is beroemd en beschikt over een enorme ondergrondse meer, diep-blauw van kleur en het beste per boot te verkennen.


Patras naar Sami Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Levante Ferries 13:00 16:30 3 uur 30 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.