Kyllini naar Poros Veerboot

De Kyllini Poros veerdienst verbindt Griekenland met Kefalonia en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Kefalonian Lines veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van Levante Ferries vertrekt tot 5 keer per dag en duurt 1 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 49 overtochten per week op de Kyllini Poros route tussen Griekenland en Kefalonia. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kyllini - Poros Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Kyllini Poros tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Kyllini Poros boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Kyllini Gids

Kyllini is een havenstad gelegen in de regio Kastro-Kyllini, Griekenland. De stad ligt aan de Ionische Zee en 11 km ten westen van Andravida, 28 km ten noordoosten van Zakynthos en 39 km ten noordwesten van Pyrgos. Het gebied rond Fournia Beach in Kyllini heeft een prachtig strand met gouden zand en veel bezoekers maken gebruik van de natuurlijke baden van Kyllini Baths. De stad ligt op ongeveer 40 minuten rijafstand van het oude Olympia en is de thuisbasis van Chlemoutsi Kasteel, die uit de belangrijkste kasteel bestaat, een zeshoekig gebouw met inbegrip van een binnenplaats. Het kasteel is beschermd tegen de omgeving door zijn muren die torens.

Vanuit de haven van de stad zijn er verschillende veerverbindingen naar Zakynthos, Kefalonia, Argostoli, Poros, Ithaka en Sami.