Palma
Denia
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Palma - Denia

Veerboot van Palma naar Denia

Er zijn meestal 1 dagelijkse en 9 wekelijkse afvaarten tussen Palma en Denia. Deze veerdienst wordt verzorgd door Balearia. Palma Denia veerboten kosten tussen €80 en €453, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Palma Denia veerboten.

Palma Denia Veerdienst Tijden

De vroegste Palma Denia ferry overtochten vertrekken meestal rond 08:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:00.

Hoe lang is de veerboot van Palma naar Denia?

Palma Denia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5h 11m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Palma Denia Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 9 wekelijkse veerdiensten van Palma naar Denia. Deze afvaarten worden verzorgd door Balearia. Houdt u er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Palma Denia Veerboot Prijzen

Palma Denia veerboot prijzen variëren tussen €80* en €453*. De gemiddelde prijs is meestal €249*. De goedkoopste Palma Denia veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €148*. De gemiddelde prijs voor een auto is €278*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Palma naar Denia?

De afstand tussen Palma en Denia is ongeveer 290,3 km of 156,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Palma Denia veerboot?

Ja, Balearia laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Palma en Denia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Palma en Denia.

Kan ik te voet reizen van Palma naar Denia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Balearia tussen Palma en Denia.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Palma naar Denia?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Palma naar Denia met Balearia. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Mallorca naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Palma - Denia Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Balearia
Gemiddelde prijs 316 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 9
Gemiddelde vaartijd 5h 11m
Snelste Zeiltijd 5h 0m
Eerste veerboot 08:00
Laatste veerboot 18:00
Afstand 156 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Palma naar Denia?

De reistijd per veerboot van Palma naar Denia is ongeveer 5h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Palma naar Denia?

De prijs van de ferry overtocht van Palma naar Denia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Palma naar Denia is 370 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Palma naar Denia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Palma naar Denia en dat is
  • Balearia

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Palma naar Denia?

Boek overtochten van Palma naar Denia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Palma naar Denia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Palma naar Denia reizen met
  • Balearia

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Palma naar Denia?

Ja, je kunt met een voertuig van Palma naar Denia reizen met
  • Balearia

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Palma naar Denia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Balearia

Wat is de afstand tussen Palma en Denia?

De afstand van Palma naar Denia is ongeveer 156 zeemijlen.

Palma Gids

Palma de Mallorca ligt aan de zuidoostkust van het Spaanse eiland Mallorca, onderdeel van de Balearen. De stad is gelegen aan de Baai van Palma en wordt aan de noord- en westkant omgeven door de bergketen Serra de Tramuntana. De geschiedenis van Palma de Mallorca gaat terug tot de Romeinse tijd. In de loop van de eeuwen heeft de stad ook onder het bewind gestaan van de Byzantijnen, de Moren en Jacobus I van Aragon.

Palma is een zeer populaire toeristische bestemming. De stad beschikt over prachtige bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu. De bouw van deze kathedraal begon in 1229 op de plaats waar eerder een moskee was gevestigd en werd afgerond in 1601. De kathedraal kijkt uit over het Parc de la Mer waar u verkoeling kunt zoeken onder een groot afdak dat schaduw biedt aan een rij houten bankjes.

De veerhaven van Palma de Mallorca bevindt zich in het zuidwesten van de stad. De haven biedt prachtig uitzicht op de kathedraal en is goed bereikbaar per auto. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia en Denia.


Denia Gids

Denia ligt aan de noordelijke rand van de provincie Alicante en aan de oevers van de Middellandse Zee, tegenover de Balearen, en wordt ondersteund door de indrukwekkende bergen van de Montgo natuurpark. De stad is een geweldige plek om te bezoeken, waar bezoekers hebben veel dingen te zien en te doen. Er is de kasteelruïne die trots waakt over de stad en heeft een prachtig uitzicht over de jachthaven, het natuurpark van Montgo en de Torre del Gerro die beide gemarkeerde wandelpaden te genieten. De prestigieuze jachthaven met zijn prachtige verhoogde promenade, een 20 km kustlijn van zowel rots- en zandstranden, de vismarkt, de oude stad en de imposante bomen omzoomde belangrijkste winkelstraat evenals de musea. Onder de monumenten in de stad een bezoek waard zijn de 18de-eeuwse kerk van de Asunción; de 17e-eeuwse Atarazanas (scheepswerven); het klooster en de kerk van San Antonio en de 18e-eeuwse, neoklassieke stadhuis gebouw. Denia is ook gastheer voor vele feesten, maar is het best bekend voor de stieren fiesta die plaatsvindt tijdens de maanden juli en is uitgeroepen tot een nationaal toeristisch belang.


Palma naar Denia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Balearia 08:00 13:15 5 uur 15 minuten Alledaags
Balearia 18:00 23:00 5 uur Ma, di, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.