Pozzuoli
Ischia
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Pozzuoli - Ischia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Pozzuoli - Ischia

Nieuwste aanbiedingen voor Pozzuoli - Ischia

Pozzuoli naar Ischia Veerboot

De Pozzuoli Ischia veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Medmar veerdienst gaat tot 24 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 hour Terwijl de veerdienst van Caremar vertrekt tot 14 keer per week en duurt 1 uur 5 minuten.

Dus dat is een totaal van 38 overtochten per week op de Pozzuoli Ischia route tussen Italië en Gulf of Napoli. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Pozzuoli naar Ischia is ongeveer 1h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Pozzuoli naar Ischia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Pozzuoli naar Ischia is 68 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Pozzuoli naar Ischia. Dit zijn
  • Medmar
  • Caremar
 • Boek overtochten van Pozzuoli naar Ischia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Pozzuoli naar Ischia reizen met
  • Medmar
  • Caremar
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Pozzuoli naar Ischia reizen met
  • Medmar
  • Caremar
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Medmar
  • Caremar
 • De afstand van Pozzuoli naar Ischia is ongeveer 11 zeemijlen.

Pozzuoli Ischia Veerboot klantenrecensies

 • "Overtocht Ischia "

  Prima begeleiding met duidelijke mails en routebeschrijvingen 

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "OVERTOCHT NAAR ISCHIA"

  De overtocht is perfect verlopen, zeer stipt. Wij waren te vroeg aangekomen en we hebben mogen inschepen op een vroegere overvaart.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend."

  Eerste keer met de ferry van Pozzuoli naar Ischia. Alles uitstekend verlopen. Op tijd zowel heen als terug. Aan boord alles goed verzorgd. Je kunt er rustig in de lounge zitten, of aan dek kijken. Zeer aan te bevelen.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Prima. Keurige aanwijzingen. Beetje hectisch bij aan boord gaan maar voor de rest prima

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Pozzuoli Gids

Pozzuoli is een stad op de Brandende schiereiland en is gelegen in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania. Pozzuoli is erg belangrijk geweest tijdens de Griekse en Romeinse tijd, en zijn geschiedenis is nog steeds zichtbaar in alle uithoeken van de stad. Deze stad is ook bekend om het vreemde fenomeen genaamd Bradyseïsme: de vulkanische activiteit, gedreven door de druk van ondergrondse gassen, waardoor de stad stijgt en daalt ten opzichte van de zeespiegel.

Een van de belangrijkste attracties in de stad is de Macellum van Pozzuoli, vroeger een markt gebouw van de Romeinse kolonie. Het gebouw werd voor het eerst opgegraven in de 18e eeuw, en de een standbeeld van Serapis werd ontdekt. Het gebouw wordt ten onrechte aangemerkt als serapeum van de stad of de Tempel van Serapis. De boulevard is een van de meest bezochte plaatsen in de stad en is het centrum van Phlegraean nachtleven. Op de boulevard vindt u bars, restaurants, pizzeria's, ijssalons en de coolste clubs.

Vanuit de haven van de stad vertrekken schepen naar Ischia, Casamicciola en Procida.


Ischia Gids

Ischia is het grootste van de drie eilanden gelegen voor de kust van Napels en meer dan zijn eigen houdt met de schoonheid van het eiland oprijst uit de azuurblauwe wateren van de Tyrrheense Zee. De andere eilanden in de Brandende eilanden, zijn Procida en Capri. Ischia lijkt een miljoen mijl weg van de drukte en geladen straten van Napels, maar in werkelijkheid is het slechts een korte ferry rit van het hotel, en houdt genoegens voor de meest onverschrokken of timide van reizigers. Het eiland heeft ongeveer 40 km van de kustlijn die meer dan voldoende mogelijkheden voor zonovergoten ontspanning bieden de bezoekers. Landinwaarts, bergachtig terrein wacht op degenen die genieten van het klimmen. De vreedzame plezier van de vruchtbare vulkanische glooiende heuvels bieden minder energiek wandelaars de kans om een panoramisch uitzicht over het eiland krijgen zonder stromend kortademig. Voor de meer stedelijke gelijkgestemde bezoeker is er de elegante, autovrije stadje Sant'Angelo met zijn karakteristieke boetiekjes, lokaal aardewerk en handgemaakte koopwaar.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking